Dragoş Săvulescu, arestat în Italia. Fostul iubit al Mădălinei Ghenea este condamnat la cinci ani şi şase luni de închisoare

 Dumba Gabriela
.

Dragoș Săvulescu, fostul patron de la Dinamo, condamnat de Curtea de Apel București în dosarul retrocedărilor ilegale împreună cu Radu Mazăre, a fost arestat, luni, în Italia, la Napoli. Fostul iubit al Mădălinei Ghenea este condamnat la cinci ani şi şase luni de închisoare în dosarul retrocedării plajelor.

27042693_1978482172167109_327400813_n27042693_1978482172167109_327400813_n

Coform site-ul Poliţiei Române, pe numele lui Săvulescu Emi Dragoş există mandat de executare a pedepsei închisorii nr. 288/2017 din 07.02.2019, emis de către Curtea de Apel Bucuresti – Sectia II Penala.

Fostul acţionar dinamovist Dragoş Săvulescu, condamnat în dosarul retrocedării plajelor, spunea într-o postare pe blog, după ce a fost dat în urmărire, că este nevinovat, dar că nu se va preda autorităţilor române, pentru că nu recunoaşte sistemul de justiţie corupt din România. El precizează că se va adresaa şi CEDO. De asemenea, Săvulescu susţine că toţi banii săi sunt câtigaţi legal, prin muncă.

„Îmi susţin total nevinovăţia şi consider că sentinţa de condamnare dată, cel puţin în cazul meu, în Dosarul retrocedărilor este profund nelegală şi abuzivă! În acest sens am adus succint, desigur nu la un nivel profesional, nişte argumente în acest sens – cred eu – demne de luat în seamă!

Acestea sunt doar câteva, sigur că există şi alte argumente în acest sens ce vor fi explicate şi completate profesional de către avocaţi!

Acestea vor fi folosite însă odată cu demararea căilor extraordinare de atac, că şi în faţa altor instanţe internaţionale. În mod evident, mulţi alţi inculpaţi au, la rândul lor, serioase argumente de susţinere a afirmaţiilor mele!”, scria Săvulescu după o lungă argumentaţie, care începe de la modul în care a fost constituit acest dosar, citat de stiripesurse.ro.

Dragoş Săvulescu s-a însurat cu sosia Mădălinei Ghenea

Înconjurat tot timpul de femei frumoase, Dragoş Săvulescu s-a apropiat de Mădălina Ghenea, după ce acesta a divorțat de prima soție, iar relația lor a durat doi ani. „E dificil să treci de la pasiune la prietenie şi din cauza asta de câteva luni a întrerupt orice contact cu ea', motiva, în februarie 2012, Săvulescu.

Între timp, Săvulescu s-a căsătorit cu miss Albania, Angela Martini , despre care se spune că este sosia Mădălinei Ghenea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton