Cum i s-a schimbat viața lui Dragoș Bucur după ce a fost diagnosticat cu diabet și cum îl ține sub control: „Dacă te lupți cu el, nu ai nicio șansă”

.

Cum i s-a schimbat viața lui Dragoș Bucur după ce a fost diagnosticat cu diabet. De mai bine de 20 de ani, prezentatorul de la „Visuri la cheie' este diagnosticat cu această boală. Într-un interviu recent, acesta a vorbit despre cele mai dificile perioade de la aflarea diagnosticului, mărturisind că singura variantă este să te „împrienești' cu diabetul. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Dragoș Bucur și-a câștigat popularitatea datorită carierei sale de actor, dar și al rolului de moderator al emisiunii „Visuri la cheie’. În plan personal, acesta este căsătorit cu Dana Nălbaru și au împreună trei copii superbi. În urmă cu 20 de ani, prezentatorul TV a fost diagnosticat cu diabet zaharat, ceea ce l-a determinat să facă schimbări radicale la nivelul stilului de viață. Acesta a mărturisit că a traversat perioade dificile din cauza bolii, însă acest diagnostic l-a disciplinat și l-a ajutat să cunoască „cumpătarea’.


Dragoș Bucur, despre cum i s-a schimbat viața după diagnosticul de diabet. Prezentatorul de la „Visuri la cheie’ susține că duce o viață normală, însă este atent atunci când vine vorba despre alimentație și sport. Cu toate acestea, au existat perioade mai dificile, având în vedere „etapele psihologice’ prin care a trecut.

Citește și: Cum este Dragoș Bucur ca tată. Prezentatorul de la „Visuri la Cheie’ are trei copii:„Bănuiesc că nu există părinți perfecți’ / EXCLUSIV


Citește și: Ce afacere și-a deschis Dana Nălbaru. Cum l-a surprins pe soțul ei, Dragoș Bucur:„Special pentru mine’

Citește și: Cristina Cioran susține că tatăl fetiței are datorii la ea, după despărțire:'Să-și achite ce are de achitat'

Citește și: Ștefan Stan neagă divorțul de soție, după ce ea s-a mutat în Germania cu fetele lor:'E cel mai bine pentru viitorul lor'


Cum i s-a schimbat viața lui Dragoș Bucur după ce a fost diagnosticat cu diabet și cum îl ține sub control

Actorul a vorbit despre cele mai dificile perioade de la aflarea diagnosticului. Deși are un stil de viață echilibrat, Dragoș Bucur a recunoscut că există perioade în care „lucrurile merg prost’ și singura soluție este „cumpătarea’.

„Eu am făcut diabet acum 20 de ani. Lucrurile stăteau complet diferit acum 20 de ani. De la modul în care îți testai insulina, la tipul de insulină pe care îl făceam atunci. A fost o perioadă în care accesul la informații nu prea exista și tot ce aflai era de la medici. Da, oricine se poate adapta. E o provocare, treci prin mai multe etape psihologice.


Am avut perioade în care eu am zis „nu mă interesează, eu nu am diabet’, am aruncat penurile, am aruncat aparatul de testat. Mi s-a făcut rău după 4-5 zile și am revenit la viața cu care deja m-am obișnuit. E o vorbă în diabet, se spune că dacă te lupți cu el, pierzi, nu ai nicio șansă.

Singura variantă e să te împrietenești cu diabetul. Eu l-am acceptat, sunt perioade în care lucrurile merg prost, orice ai face și cu tehnologie și cu cumpătare și cu sport. Și atunci stai și aștepți să treacă. Cumpătarea e foarte importantă’, a susținut Dragoș Bucur, potrivit unica.ro.


„Nu se poate să mănânci numai prostii’

Datorită alimentației, sportului și tehnologiei, prezentatorul de la „Visuri la cheie’ reușește să ducă o viață normală. Acesta le-a oferit și un sfat celor care suferă de același diagnostic.


„Folosesc un sistem de monitorizare a glicemiei în timp real și o pompă de insulină. Ba mai mult, de trei ani, folosesc și un sistem prin care combini informațiile de la senzorul de glicemie si le transmite către pompa de insulină. Nici nu știu cum m-aș descurca acum fără acestea. Dincolo de aceste lucruri insist pe alimentație și sport. Nu se poate să mănânci numai prostii, nu se poate să bei numai tâmpenii. În cazul diabetului, invit la apropierea de tehnologie, cumpătare, sport și alimentație sănătoasă’, a completat actorul, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook