Dragoș Bucur, detalii de culise despre noul sezon „Visuri la cheie”: „Trebuie să recunosc că uneori îmi e teamă că...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Actor, om de televiziune, soț și tată a trei copii superbi, Dragoș Bucur a avut un parcurs profesional, dar și personal de invidiat. Juratul de la „Românii au talent și prezentatorul emisiunii „Visuri la cheie (PRO TV) ne-a vorbit, cu modestia caracteristică, despre proiectele sale actuale și nu numai… Iată ce detalii de culise ne-a dezvăluit în revista VIVA! de Septembrie despre noul sezon „Visuri la cheie'!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Dragoș, vreau să începem prin a-mi povesti puțin despre cum ți-ai petrecut vara, alături de familia ta. Ce amintiri noi v-ați făcut? Ați fost plecați în vacanță, în România sau în străinătate?

Bună! „Vacanță este un termen care nu se aplică în cazul nostru în sensul general cunoscut, noi nu avem o perioadă clară în care să călătorim sau să ne relaxam, programul pentru astfel de lucruri îl stabilim toți de comun acord, în funcție de o grămadă de lucruri. Nu aș vrea să se înțeleagă că suntem lipsiți de griji și că viața noastră este o vacanță, ci doar că urmăm alte reguli.

dragos-bucurdragos-bucur

Citește și: Când începe Visuri la cheie, sezonul 9.O nouă echipă de arhitecți se alătură proiectului

Citește și: Ce afacere și-a deschis Dana Nălbaru. Cum l-a surprins pe soțul ei, Dragoș Bucur:„Special pentru mine'

Citește și: Cristina Șișcanu, adevărul despre începutul relației cu Mădălin Ionescu.A fost acuzată că l-a despărțit de soție: „A fost un șoc”

Citește și: Mara Bănică, scandal cu ceilalți colegi de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:„Extraordinar de ipocrită. Vorbește parazitul din ea'

Dragoș Bucur, detalii de culise despre noul sezon „Visuri la cheie'

Începe noul sezon „Visuri la cheie, cel cu numărul 9. Dat fiind că e una dintre cele mai iubite emisiuni din România, sunt sigură că nici de data asta nu veți dezamăgi. Cum este la filmări? Cred că tu și echipa ați întâmpinat o mulțime de provocări…

Este o emisiune care vine, într-adevăr, cu multe provocări în fiecare nou sezon. Trebuie să recunosc că uneori îmi e teamă că telespectatorii vor spune, la un moment dat, „gata, știu deja ce urmează!, dar adevărul este că drive-ul acestei emisiuni este unul care ține în mare parte de ce reușește să facă, și nu neapărat de audiențe, deși bineînțeles că fără audiențe nu există televiziune.

Ne poți spune, pe scurt, ce surprize îi așteaptă pe fanii show-ului în noul sezon? Descrie-ne câteva povești de viață care te-au impresionat cel mai mult.

Spun ceea ce spun în fiecare an, atuul acestei emisiuni e în mare parte predictibilitatea, faptul că oamenii știu ce urmează să se întâmple, cu disclaimerul și paradoxul că totuși reușim de fiecare dată să suprindem. „Visuri la cheie nu este despre arhitecții din echipă sau despre prezentator, este despre familiile care devin modele și despre voluntarii care devin adevărații influenceri, aceia care ar trebui să influențeze România.

Cum se înțelege Dragoș Bucur cu arhitecții de la „Visuri la cheie'

Știm că, odată cu noul sezon, echipa „Visuri la cheie a avut parte de unele schimbări. Arhitecții Mara Ciubotaru și Oana Boghiu s-au alăturat proiectului, iar Andrei Samoil a revenit, pentru ca, alături de tine și ceilalți din echipă, să le îndeplinească dorințele oamenilor fără posilibități. Cum te înțelegi cu ei? Cum s-au adaptat la acest format?

Cu Andrei mă știu deja foarte bine, emisiunea aceasta a început cu el în echipă și s-a format inclusiv pe tipologia și cu inputurile lui, așa că totul este sub control. (zâmbește) Prezența Marei și a Oanei au dat un impuls pozitiv echipei, e important pentru noi acest boost de energie și încredere cu care vin membrii noi.

Dragoș, ești tată, actor și om de televiziune. Am văzut cu toții cât de mult te implici în proiectele tale și cât de mult efort depui, chiar și din punct de vedere fizic, mai ales la „Visuri la cheie. Cum reușești să-ți îndeplinești toate aceste roluri? A existat vreun moment în care ai simțit că ești depășit de situație?

Adevărul este că nu eu sunt motorul acestei emisiuni, deși sunt conștient că așa se vede pe ecran. Cei care contează cu adevărat sunt arhitecții și cei din spatele camerelor, pe care oamenii nu îi văd, ei sunt cei care se luptă cu timpul și cu bugetele. Problemele mele despre care întrebi sunt minuscule în raport cu problemele familiilor și prefer să nu le aduc în discuție.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE SEPTEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Răzvan Valentin, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton