Draga Olteanu Matei, declarație dureroasă după moartea Tamarei Buciuceanu: "Curând o să plec și eu"

.

Ieri, pe 15 octombrie, marea actriță Tamara Buciuceanu a încetat din viață, decesul Doamnei comediei românești îndurerând o țară întreagă. Printre colegii de breaslă profund afectați de moartea actriței s-a numărat și Draga Olteanu Matei. Iată ce declarație emoționantă a făcut actrița!

Ieri, Tamara Buciuceanu a plecat să reî


ntregească Generația de aur a cinematografiei și teatrului românesc… La 90 de ani, marea actriță a pierdut lupta cu viața, la finele acestei săptămâni familia, prietenii și miile de admiratori urmând să o conducă pe ultimul drum. Printre colegele și prietenele sale de o viață s-a numărat și Draga Olteanu Matei (85), care a rememorat cu tristețe și cu duioșie momente în care viața le-a adus împreună. La final, marea actriță și-a întristat auditoriul făcând o declarație extrem de tristă și de emoționantă…


S-au înțeles foarte bine și pe scenă și în afara ei

„Întotdeauna ne-am admirat unele pe altele. Ne-am dus cu mare bucurie la spectacolele unora şi ale celorlalte, iar în momentul în care am jucat cu Tamara, într-o piesă, unde eram bucătărese, ne-am înţeles extraordinar. Am jucat împreună şi în „Cuscrele’, şi atunci discutam cu Tamara că o să ne luăm de păr şi o să ne certăm, dar nu, dimpotrivă, noi atât de bine ne-am legat,’ a povestit Draga Olteanu Matei, pentru Agenţia VIP.


„Noi ne-am iubit foarte mult'

Actrița a povestit că ea și Tamara Buciuceanu s-au iubit foarte mult, având o relație nu doar pe scenă, ci și în viața personală: „Atunci când ştim că pleacă unul dintre noi, poate pleacă într-o lume mai bună. E greu să te desparţi de un om. (…) Eu cu Tamara ne auzeam la telefon şi ne amuzam din pricina asta. Curând o să plec şi eu, Tamara era doar cu patru ani mai mare decât mine. Noi ne-am iubit foarte mult. O iubim pe Tamara, o respectăm, ne gândim la ea ca la cea mai mare actriţă de comedie a acestor timpuri şi îl rugăm pe Dumnezeu sa o ţină în lumină şi binecuvântare’ a mai spus Draga Olteanu Matei, pentru publicația menționată.