Doru Todoruț se însoară din nou! Artistul și-a cerut iubita de soție

.

Solistul de la Deep Central, Doru Todoruț, se însoară, acesta trăind de ceva vreme o frumoasă poveste de dragoste alături de soprana Irina Baianț. Pregătit să ducă relația la un alt nivel, recent, artistul și-a cerut iubita de soție.

După eșecul căsniciei cu Rocsana, mariaj în urma căruia au rezultat trei fiice – Rebecca și gemenele Eva și Natalia, care au rămas alături de mama lor -, artistul Doru Todoruț este pregătit să-și pună din nou pirostriile, el cerând-o recent de soție pe iubita lui, Irina Baianț.


„Suntem de mai mult timp împreună, dar n-am vrut să facem publică relaţia. N-am considerat necesar. Iar acum am preferat să nu ne mai ascundem, să nu ne mai ferim. Important e că între noi este ceva foarte frumos, care sperăm că va fi de durată. Ne completăm, suntem compatibili unul cu altul, cel puţin aşa credem în momentul de faţă’, spunea acum ceva vreme artistul într-un interviu pentru click.ro.

„A fost un gest drăguț, romantic'

Și iată că a venit și momentul ca relația lui cu Irina să treacă la un alt nivel, cei doi dezvăluind recent, într-o emisiune TV, că urmează să se căsătorească. Irina a primit inelul de logodnă de la Doru, dar spune că… „Nu a fost efectiv o cerere. A fost un gest drăguţ, romantic, care pentru mine a însemnat foarte mult. A venit din suflet. Noi luăm lucrurile foarte natural. Când l-am acceptat, am spus DA. Noi suntem foarte buni prieteni, aşa a început relaţia noastră. Ne-am dat seama că avem foarte multe lucruri în comun. (…) Copiii lui sunt minunaţi. Nu o să fiu mamă pentru ei, ci o prietenă'.


Iar Doru a completat-o râzând: „Am înţeles, tre să mai insistăm (n. red. cu cererea)'

Foto: Instagram