Dorian Popa și-a făcut o nouă intervenție estetică la față: „Fără pomeți de păpușică”

.

Cu toții știm că Dorian Popa își dorește să aibă chipul perfect și pentru asta apelează ori de câte ori este nevoie la intervențiile estetice. De curând, artistul a călcat din nou pragul medicului estetician și a arătat fanilor ce „îmbunătățire' și-a făcut la față.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Dorian Popa a apelat de mai multe ori la intervenții estetice de-a lungul timpului. Artistul și-a făcut implant de barbă, și-a conturat mandibula și și-a făcut câteva modificări în zona frunții.


Ei bine, Dorian Popa a vizitat din nou medicul estetician. Cântărețului i-a fost injectat botox în mai multe zone ale feței și a împărtășit totul cu urmăritorii de pe Instagram.

Dorian Popa, nouă intervenție estetică


Dorian Popa este unul dintre artiștii care nu se ascunde cu intervențiile estetice pe care și le face. Artistul a recunoscut de fiecare dată că a intervenit acolo unde a considerat că este cazul.

Citește și: Câți bani a câștigat Dorian Popa de pe urma lui Cheluțu:

Citește și: Momentele dramatice prin care a trecut Dorian Popa pentru a deveni actor:

Citește și: Mario Fresh, primele declarații după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Alexia Eram:

Citește și: A murit artistul Piotr Mamonov după ce s-a infectat cu COVID-19


Iar acum, Dorian Popa a mers din nou la medicul estetician pentru a-și mai rezolva anumite „probleme’.

Vă arăt acum la ce șiretlicuri apelez ca să scap de orele de muncă care se văd direct pe fața mea. Am un complex mic de când eram puști. Nu am mandibula cum îmi doresc, așa că doamna doctor rezolvă‘, a spus artistul pe Instagram.

Și medicul estetician a intervenit în filmarea lui Dorian Popa și a spus ce intervenții îi va face.

„O să facem puțin botox în jurul ochilor, foarte discret la frunte, să estompăm, o să și ridicăm, fără să avem pomeți de păpușică. O să dăm puțin volum. În ceea ce privește mandibula vom augmenta conturul mandibular, pentru a avea o mandibulă mai puternică, mai masculină’.


După intervenție, Dorian s-a declarat foarte mulțumit, pe Instagram: „Ia uite, zici că am 15 ani din nou’.

Ce tarife are Dorian Popa pe Instagram

Dorian Popa a ajuns să fie extrem de plăcut de publicul său datorită aventurilor zilnice pe care le postează, iar tarifele pe care le percepe sunt pe măsură. Prezent pe toate rețelele de socializare, dar mai ales pe Instagram și YouTube, artistul are: 2.3 milioane de fani pe Instagram, 2 milioane pe YouTube și 1 milion pe Facebook. Prin urmare, brand-urile care vor să își promoveze produsele prin intermediul artistului plătesc bani grei pentru o astfel de reclamă.


Dorian Popa este în topul celor mai bine plătiți influenceri din România. Nu de alta, dar cântărețul influențează de-a dreptul vânzările produselor pe care le promovează, dată fiind comunitatea uriașă pe care a reușit să o adune în mediul online, de-a lungul anilor.


Un giveaway pe Instagram costă între… 5.000 și 10.000 de Euro. Totuși, tarifele lui Dorian Popa scad, astfel încât promovarea unui singur produs printr-un filmuleț postat pe Instagram costă 4.500-5.500 de Euro. O fotografie care să reprezinte promovarea unui singur produs costă între 3.000 și 3.500 de Euro, iar dacă firmele optează pentru varianta InstaStory vor scoate din buzunar „doar 1.500 de euro, pentru 15 secunde de filmare.

Bătrânul Facebook rămâne, totuși, un aliat de nădejde în promovarea produselor, iar Dorian Popa percepe o taxă de 1.000 de Euro, în timp ce TikTok-ul vine puternic din urmă. O promovare pe contul de Tik Tok al lui Dorian Popa costă între 2.000 și 3.000 de Euro.