Dorian Popa se operează la genunchi, după ce a alunecat pe gheață și s-a accidentat: „Nu vreți să știți ce am simțit, piciorul este varză”

.

Dorian Popa se operează la genunchi, după ce a alunecat pe gheață și s-a accidentat. Pe canalul de Youtube, creatorul de conținut a postat un nou videoclip, prin intermediul căruia și-a anunțat abonații că urmează să fie supus unei interveții chirurgicale. În urmă cu câteva zile, artistul s-a accidentat în propria curte și a suferit o leziune la genunchiul drept. Potrivit recomandărilor medicilor, Dorian Popa trebuie să se opereze și să stea în repaus în următoarea perioadă. Iată cum s-a întâmplat incidentul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Dorian Popa se operează la genunchi, după ce a alunecat pe gheață și s-a accidentat. Dorian Popa a început noul an cu o achiziție impresionantă, mai exact un bolid de lux în valoare de 300.000 de euro. Creatorul de conținut nu s-a bucurat prea mult timp de investiția făcută, căci a suferi o accidentare în propriul garaj. Acesta a relatat întregul episod într-un videoclip publicat pe canalul său de Youtube. Într-un moment de neatenție, artistul a alunecat pe gheață și a suferit o leziune la genunchiul drept. Artistul a fost consultat de un medic și s-a recomandat operația ca singura soluție pentru această problemă.


Dorian Popa va suferi o operație la genunchi. În urmă cu o zi, artistul a postat pe Instagram câteva imagini cu cea mai recentă investiție a sa. Este vorba despre un Lamborghini Huracan, autoturism care costă nici mai mult nici mai puțin de 300.000 de euro. Cu toate acestea, Dorian Popa a subliniat că a beneficiat de o reducere în valoare de 10.000 de euro.


Citește și: „Există probabilitatea să-mi fie rupt…'. Dorian Popa s-a afișat în cârje pe Internet. Ce a pățit artistul

Citește și: Cum arată mașina de 300.000 de euro a lui Dorian Popa, cumpărată direct de la Lamborghini Italia: „Mi-au dat și lacrimile'

Citește și: Se schimbă regulile la Survivor România 2023. Anunțul făcut de Daniel Pavel: „Jocul trece la următorul nivel. De acum...’

Citește și: „E disperată, nu mă mai înțeleg cu ea'. Liviu Vârciu, declarație surprinzătoare despre Anda Călin, în vacanța din Maldive


Dorian Popa se operează la genunchi, după ce a alunecat pe gheață și s-a accidentat

Creatorul de conținut a povestit cum s-a petrecut incidentul. Pentru că nu a purtat încălțăminte corespunzătoare de iarnă, Dorian Popa a alunecat pe gheață și s-a accidentat. Acesta susține că este singurul vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat și regretă că nu a fost mai atent.

„Năpasta care l-a lovit pe Dorian Popa în cea mai importată zi a lui. Scuzați-mă că vorbesc la persoana a treia despre mine. Numai un dobitoc ca mine putea să facă ce am făcut eu. (…) În viață trebuie să acceptăm și lucrurile care nu sunt de bun augur. Mai ales când ni se întâmplă foarte multe lucruri de bun augur. De ce? Pentru că Dumnezeu întotdeauna va da echilibrat. Nu avem cum să trăim viața în roz. Aia e din povești


Aseară, fratele vostru, se pregătea să curețe rampa de la garaj. Mi-am dat seama că ajutorul lopețicii și al furtunului nu sunt de ajuns, motiv pentru care am zis, scot aparatul de spălat cu presiune. Și dă-i spală, dă-i chinuie-te, nu se lua gheața, m-am înjurat singur de un milion de ori că nu știu de încălzire am pus noi în rampa aia de nu se încălzește nicio rampă, nu se topește nimic.

Am vrut să mă duc la baia din curte. Când dau să mă duc spre baie, am alunecat cu adidașii de sală, că rămăsesem încălțat cu adidașii de sală. Dau să cobor de pe rampă, știu că dobitocul principal sunt eu, apa a înghețat doar pe marginile rampei, doar o pojghiță mică, atât cât să alunece Popa, de pe rampa care are vreo 40 cm înălțime, direct în gol, pe genunchiul drept’, a povestit aceasta.


„Trebuie să îl operăm și pe ăsta’

În videoclipul publicat pe Youtube, Dorian Popa a surprins și momentul când este consultat de un medic. În urma incidentului suferot, artistul nu are altă variantă decât să se opereze la genunchi.


„Nu vreți să știți ce am simțit în inimă și în creier în momentele alea. Veștile sunt extrem de bune, piciorul este varză. Trebuie să îl operăm și pe ăsta’, a încheita acesta.

Sursa foto: Facebook