Dorian Popa, păgubit de hoți, la un concert. Ce i s-a furat artistului de pe mașină: „Furăciunea nu te duce departe în viață”

.

Dorian Popa, păgubit de hoți, la un concert. Vloggerul este una dintre cele mai urmărite persoane publice din spațiul online, având milioane de fani pe rețelele sociale. Recent, acesta a povestit un episod mai puțin plăcut prin care a trecut la un concert. Acesta a fost furat și, chiar dacă paguba nu este mare, artistul s-a declarat complet dezamăgit.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Dorian Popa, păgubit de hoți, la un concert. Dorian Popa este mereu activ pe rețelele de socializare și pe micul ecran. Acesta a devenit cunoscut publicului larg pentru rolul pe care l-a avut în serialul Pariu cu viața, marca Pro TV. Ulterior, Dorian Popa s-a apucat de vlogging și a cunoscut un succes răsunător. Pe lângă toate acestea, acesta este cunoscut și pentru activitatea sa în industria muzicală, printre cele mai populare piese ale sale numărându-se „Înoată Cheluțu’, „HATZ’ sau „Zile de vară’. Recent, artistul a fost păgubit, chiar în timpul unui concert.


Dorian Popa, victima hoților la un concert. Artistul este complet dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat și a ținut să-i transmită un mesaj hoțului, fiind de părere că „furăciunea’ te duce, în cele din urmă, „în cușcă’. Iată ce i s-a întâmplat acestuia!

Citește și: Iubita lui Dorian Popa a împlinit 39 de ani. Ce mesaj i-a transmis artistul:'La mulți ani, soție!'


Citește și: De ce Dorian Popa nu va avea un copil, prea curând:„Nu vreau să mă blameze oamenii’

Citește și: Șerban Copoț, soția și cei trei copii, diagnosticați cu COVID-19:„Febră foarte mare’. Cum se simt acum

Citește și: Când începe „Tu urmezi', emisiunea prezentată de Dan Negru, la Kanal D:„Îți dă bani, dacă reușești să…’

Dorian Popa, păgubit de hoți, la un concert

Dorian Popa suspectează că, în timp ce se afla la un concert, hoții i-au furat capacele de la roțile din spate. Deși paguba nu este mare, artistul este dezamăgit și susține că, pe viitor, își va achiziționa mai multe seturi pentru a preîntâmpina astfel de situații.


„Sunt supărat cu spume! Mi-au furat căpăcelele de la roată, doar din spate pentru că în față vedea Cori.

La concerte Cori stă în mașină și probabil vedea. Ce vagabonțeală!  Deci, mi-a umflat roata din spate și i-am zis să-mi pună căpăcelele la loc, că doar ce le-am cumpărat, acum vreo 3-4 săptămâni, că-l mănânc cu fulgi cu tot. Și-mi zice: ‘Ce căpăcele?’  Fiți atenți, aveam și eu căpăcele frumoase, sunt supărat rău. Dar stați liniștiți că o să-mi mai cumpăr, că v-am spus că nu sunt scumpe.


Pe mine nu mă deranjează, sunt 50 de lei patru căpăcele din astea, muncesc ca să pot să-mi mai cumpăr. O să-mi iau 16 seturi ca să le am și ca să puteți fura voi’, a spus Dorian Popa pe YouTube.

„Furăciunea nu te duce departe în viață’

Artistul a ținut să-i transmită și un mesaj celui care i-a furat capacele de la roți.

„În continuare nu înțelegeți că asta cu furăciunea nu te duce departe în viață. Și ăia care au făcut bani mulți din furăciune, tot la cușcă ajung. De ce furăciune, mă? Du-te și muncește și cumpără-ți!’, a mai spus artistul.


Mașina artistului a fost lovită în parcare

În urmă cu un an, cântărețul a trecut printr-un alt episod nefericit. Mașina acestuia, un Mercedes GLE 53 AMG, a fost lovită în parcare. După acest incident, hoțul ar fi dat bir cu fugiții.


„Este posibil să se fi întâmplat chiar în parcare, aseară, la sală. Eroarea, care vorbea despre camera mașinii, este din faptul că această stemă a fost spartă. Nu îmi dau seama cum a fost spartă, grila pare în regulă. Este clar că cineva mi-a lovit mașina. Trebuie să mergem să deschidem un dosar de daună. Mi-a venit să plâng când am văzut.

A fost spartă și s-a și dus înapoi. Îmi stă inima în loc, mă ia durerea de cap. Când am încercat să deschid capota, am conștientizat că ceva s-a întâmplat atât de puternic încât s-a rupt și manetuța asta, de nu mai puteam să o deschid’, a susținut Dorian Popa pe canalul său de Youtube.

Sursă foto: Facebook