Dorian Popa își face implant de păr. A mai trecut prin două astfel de proceduri, în trecut: „O să mai...”

.

Dorian Popa își face implant de păr. Artistul se bucură de o carieră de succes și nu ezită să apeleze la ajutorul medicului estetician pentru mici îmbunătățiri. Acum, acesta a decis să-și facă transplant de păr, procedură prin care a mai trecut de două ori până acum.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


De-a lungul timpului, Dorian Popa a a apelat de mai multe ori la intervenții estetice. Artistul și-a făcut implant de barbă, și-a conturat mandibula și și-a făcut câteva modificări în zona frunții. În urmă cu un an, acesta a ajuns pe masa de operație, unde a suferit o intervenție la nas. Acesta s-a operat de deviație de sept, susținând că această problemă medicală îi îngreuna respirația. Curând, artistul va trece printr-un nou implant de păr și a stabilit deja toate detaliile procedurii.


Dorian Popa își face implant de păr. Artistul a oferit detalii cu privire la această operație, susținând că este nemulțumit de felul în care arată barba sa pe partea dreaptă. Iată ce declarații a făcut acesta!

Citește și: Iubita lui Dorian Popa a împlinit 39 de ani. Ce mesaj i-a transmis artistul:'La mulți ani, soție!'

Citește și: Iuliana Beregoi a împlinit 18 ani și a sărbătorit ziua sa așa cum nici n-a visat, la Arenele Romane, în fața a mii de oameni.Dorian Popa și Mario Fresh, printre invitații idolului Generației Z! 


Citește și: Cu ce s-a ocupat arhitectul Andrei Samoil în pauza de 6 ani de la Visuri la Cheie:'De când sunt tată, am renunțat la …'

Citește și: Tot ce nu știai despre David Popovici, cel mai rapid înotător al planetei.A stabilit primul record la 10 ani

Dorian Popa își face implant de păr


În trecut, artistul a mai trecut prin două astfel de intervenții. Prima dată a apelat la medic în 2016, apoi în 2020. În luna ianuarie, artistul va face un implant de păr pe scalp și pe obrazul drept, nefiind mulțumit de felul în care arată în prezent.

Pe lângă implanturile de păr, cântărețul și-a injectat botox în mai multe zone ale feței, și-a pus fațete dentare și a vorbit întotdeauna deschis despre intervențiile și procedurile estetice prin care a trecut.

„Am stabilit primul implant de scalp, eu până acum nu am avut pe cam implantate fire de păr, ci doar pe frunte, și pe barbă. O să mai umplu și pe obraz, că acesta nu mă satisface pe mine foarte mult’, a zis Dorian Popa, potrivit spynews.ro.


„Imaginea e o unealtă’

Într-un interviu mai vechi, artistul a vorbit despre modul în care aspectul fizic l-a ajutat în carieră. Acesta a susținut că sportul îl ajută să stea departe de energiile negative, însă au existat avantaje și „pe partea de business’.


„Cred că nu mai e un secret faptul că orice persoană publică ar trebui să aibă grijă de imaginea sa. Imaginea e o unealtă pe care o persoană publică ar trebui să o folosescă în lupta pe care o duce în viața de zi cu zi, evident, metaforic vorbind. (…)

Pe mine m-a ajutat nu neapărat din punct de vedere al carierei, ci și din punct psihic, deoarece în fiecare zi sunt în sala de sport și reușesc să mă lepăd de energiile negative, dar nu este mai puțin adevărat că m-a ajutat și pe parte de business extrem de mult pentru că e un lucru știut că un corp lucrat, îngrijit va fi pe placul oamenilor’, a susținut Dorian Popa potrivit spynews.ro.

Sursa foto: Facebook & Instagram