IMAGINEA ZILEI. Donald Trump îl îmbrățișează pe Kanye West în Biroul Oval, iar momentul a făcut înconjurul lumii

.

Nu este de talia și nici de notorietatea celebrei îmbrățișări și a sărutului dintre Erich Honecker şi sovieticul Leonid Brejnev, din 1979, l aniversarea celor 30 de ani ai Republcii Democrate Germane, însă imaginea în care Donald Trump îl îmbrățișează pe Kanye West va rămâne, fără doar și poate, în istorie. 

Întâlnirea lui Kanye West cu președintele Trump a avut loc, ieri, în Biroul Oval de la Casa Albă. Alături de cei doi s-a aflat și celebrul jucător de fotbal american, Jim Brown.


Potrivit presei americane, întâlnirea celor trei a fost ‘un dezastru’. Cu toate acestea, artistul, care a adus o serie de laude liderului de la Casa Albă, s-a arătat deosebit de încântat de primirea care i-a fost făcută. Kanye a purtat pe cap o șapcă pe care era imprimat sloganul campaniei prezidențiale a lui Trump: ‘Make America Great Again’. ‘M-a făcut să mă simt ca un Superman’, a spus artistul despre întâlnirea cu Donald Trump.

Kanye West a fost invitat la Casa Albă la un dineu, pentru a discuta cu președintele Trump despre reforma în penitenciare și ‘alte probleme de interes’.  La finalul discursului de 10 minute susținut de West, Trump care, în tot acest timp a înclinat aprobator din cap, a spus: ‘A fost ceva extraordinar!’


‘A fost din suflet. Doar am exprimat ce am simțit!’, a fost replica lui Kanye West, care a adăugat, adresându-se celor prezenți: ‘Îl iubesc pe tipul ăsta!’. Imediat, artistul a înconjurat biroul și l-a îmbrățișat strâns pe Trump, ignorând orice protocol.