IMAGINEA ZILEI. Donald Trump îl îmbrățișează pe Kanye West în Biroul Oval, iar momentul a făcut înconjurul lumii

 Alina Dan
.

Nu este de talia și nici de notorietatea celebrei îmbrățișări și a sărutului dintre Erich Honecker şi sovieticul Leonid Brejnev, din 1979, l aniversarea celor 30 de ani ai Republcii Democrate Germane, însă imaginea în care Donald Trump îl îmbrățișează pe Kanye West va rămâne, fără doar și poate, în istorie. 

[gallery ids="2444234,2444235,2444236,2444237,2444238,2444239,2444240,2444241,2444242"]

Întâlnirea lui Kanye West cu președintele Trump a avut loc, ieri, în Biroul Oval de la Casa Albă. Alături de cei doi s-a aflat și celebrul jucător de fotbal american, Jim Brown.

Potrivit presei americane, întâlnirea celor trei a fost 'un dezastru'. Cu toate acestea, artistul, care a adus o serie de laude liderului de la Casa Albă, s-a arătat deosebit de încântat de primirea care i-a fost făcută. Kanye a purtat pe cap o șapcă pe care era imprimat sloganul campaniei prezidențiale a lui Trump: 'Make America Great Again'. 'M-a făcut să mă simt ca un Superman', a spus artistul despre întâlnirea cu Donald Trump.

Kanye West a fost invitat la Casa Albă la un dineu, pentru a discuta cu președintele Trump despre reforma în penitenciare și 'alte probleme de interes'.  La finalul discursului de 10 minute susținut de West, Trump care, în tot acest timp a înclinat aprobator din cap, a spus: 'A fost ceva extraordinar!'

'A fost din suflet. Doar am exprimat ce am simțit!', a fost replica lui Kanye West, care a adăugat, adresându-se celor prezenți: 'Îl iubesc pe tipul ăsta!'. Imediat, artistul a înconjurat biroul și l-a îmbrățișat strâns pe Trump, ignorând orice protocol. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton