DOLIU în muzică:  Kylie Rae Harris a murit la doar 30 de ani. Artista postase un mesaj pe internet cu puţin timp înainte de tragedie

.

Este doliu în lumea muzicii country. Cântăreaţa americană Kylie Rae Harris a murit la doar 30 de ani, într-un accident de maşină produs în noaptea de miercuri spre joi, în New Mexico.  Kylie postase un mesaj pe internet, pe una dintre reţelele sale de socializare, cu puţin timp înainte de tragedie.

Originară din Texas, Kylie Rae Harris era în drum spre localitatea Taos, din New Mexico, unde urma să cânte la un festival.


În ultimul său mesaj publicat pe reţelele de social media, Harris a scris că aproape a rămas fără combustibil şi că se afla la 60 de kilometri de cea mai apropiată staţie de alimentare.

Poliţia locală a indicat consumul de alcool ca posibilă cauză a accidentului, dar nu a oferit alte detalii. Kylie Rae Harris a fost una dintre cele două persoane decedate în acest accident, în care au fost implicate trei maşini, potrivit Associated Press, citată de Mediafax

Mamă singură, Harris şi-a lansat albumul care îi poartă numele în luna martie a acestui an, bucurându-se de un mare succes.