Doinița Oancea revine la TV. În ce serial va juca actrița: „Încă de când am citit primele episoade, mi-a...”

 Ifrim Georgiana
.

Doinița Oancea revine la TV. În ultimii ani, actrița s-a concentrat pe afacerile ei și a renunțat să mai joace în seriale, filme sau piese de teatru. Aceasta a devenit cunoscută publicului larg datorită rolurilor din seriale precum „Inimă de ţigan', „Regina', „Fructul oprit' sau „Sacrificiul'. Acum, vedeta face parte din distribuția unui serial ce va fi difuzat curând pe Antena 1 și a făcut câteva declarații despre noul proiect. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Doinița Oancea e una dintre cele mai iubite actrițe din România. Aceasta a cunoscut succesul și peste graniță, fâscându-se remarcată în anul 2007, atunci când a interpretat-o pe Minodora, fiica lui State Potcovaru, în telenovela „Inimă de ţigan, de la Acasă TV. Ulterior, aceasta a jucat în mai multe seriale și a participat la mai multe reality show-uri, reușind să cucerească publicul cu frumusețea și carisma sa. Acum, vedeta revine în lumea serialelor TV și va juca în cel mai nou serial românesc, „Lia'.

doi-9doi-9

Doinița Oancea revine pe micile ecrane.Producția „Lia', semnată de Ruxandra Ion și Deram Film Producțion, o aduce pe actriță, din nou, în atenția telespectatorilor. Din distribuție, fac parte și Carmen Ionescu și Bebe Cotimanis, care vor forma pentru prima oară un cuplu.

Citește și: Cum a ajuns Doinița Oancea să joace în filme. Părinții ei s-au opus:”Au aflat abia în ziua în care am semnat contractul” / EXCLUSIV

Citește și: Cine este Doinița Oancea.Cu se s-a ocupat înainte să devină actriță

Citește și: Madonna, topless pe Instagram, la 64 de ani.Imaginile care au stârnit controverse

Citește și: Levent Sali și-a cerut iubita în căsătorie, în Istanbul:”Te iubesc”

Doinița Oancea revine la TV într-un serial

Serialul în care va juca Doinița Oancea va fi difuzat la Antena 1. Actrița joacă un rol-cheie și o va interpreta pe Gabi, o soţie manipulatoare, care ştie tot ce se întâmplă în casă. Aceasta a recunoscut că a rezonat cu personajul încă de la primele replici și este încântată să revină pe platoul de filmare.

 „Mă bucur mult că fac parte din acest nou proiect. Încă de când am citit primele episoade, mi-a plăcut tare mult cum se dezvăluie personajele şi firul poveştii. Am rezonat cu Gabi a mea încă de la primele replici. E colorată, puţin acidă, atunci când e cazul, simpatică, ironică, inteligentă şi foarte intuitivă!', a dezvăluit Doiniţa.

De-a lungul timpului, ea a făcut parte din mai multe proiecte celebre, care au prins la public. Printre ele se numără „State de România’ (2009), „State și Flacăra – Vacanță la Nisa (2010)’, „Moștenirea (2010 – 2011)’, „S-a furat mireasa (2012)’, „Îngeri pierduți’ (2012 – 2013), „O grămadă de caramele’ (2016).

Alexandru Ion va juca alături de Doinița Oancea

Din distribuția celui mai nou serial care va fi difuzat pe Antena 1, face parte și actorul Alexandru Ion. Acesta îl va intepreta pe pe Pavel, fratele mai mare al lui Petru (Ştefan Floroaica), dar aflat în permanenţă în umbra lui.

 „Îmi place să cred că Pavel va fi o pată de culoare și o sursă de umor, dar și un veritabil om din umbră, capabil de acțiuni profund neașteptate. Mă bucură deopotrivă să revin în această echipă și să joc o tipologie mai degrabă nouă pentru mine, mai ales că asta se întâmplă într-un context care oferă ocazia unei dezvoltări ample, pe parcursul unui număr mare de episoade', a dezvăluit Alexandru Ion.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton