Doinița Oancea, primele imagini cu iubitul. S-au sărutat pătimaș în public

.

Au apărut primele imagini Doinița Oancea și iubitul ei. Cu toate că vedeta pare că a încercat să-l țină departe de lumina reflectoarelor, paparazzi au fost pe urmele lor și i-au surprins împreună. Și nu oricum, ci împărtășindu-și gesturi tandre, specifice îndrăgostiților, în public. Aceștia s-au sărutat pătimaș în parcarea unui mall din Capitală. Iată dovada că artista iubește din nou!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


În urmă cu scurt timp, în presă au apărut primele imagini Doinița Oancea și iubitul ei. Paparazzi de la mediaflux.ro au descoperit noua cucerire a vedetei. Se pare că frumoasa actriță se iubește cu un tânăr misterios, pe care încearcă să-l țină departe de lumina reflectoarelor. Nu ar fi de mirare, având în vedere că actrița a păstrat mereu discreția în privința vieții sale private.

Doinița Oancea e una dintre cele mai apreciate artiste din România. Dacă pe plan profesional lucrurile i-au mers întotdeauna ca pe roate, din păcate, nu s-a întâmplat același lucru și în plan sentimental. Aceasta a trecut prin mai multe despărțiri dureroase, însă pare că a acum a tras „lozul cel mare’ și că și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat. Aceasta a fost văzută într-o parcare, ziua în amiaza mare, în timp ce se săruta cu un tânăr misterios.


Citește și: De ce a refuzat Doinița Oancea scenele fierbinți din telenovele:'E păcăleală!'

Citește și: Octavian Strunilă, despre momentul în care a lovit-o pe Doinița Oancea, la filmări:'Am văzut cum îi curge sânge…'

Citește și: Poliția a intervenit la nunta lui Britney Spears.Fostul soț al artistei, arestat după ce a făcut scandal

Citește și: Adevărul despre relația dintre Betty Stoian și Roxana Dobre, soția lui Florin Salam:'Oamenii vorbesc fel și fel de chestii despre noi'


Doinița Oancea, primele imagini cu iubitul

În 2021, la finalul lunii aprilie, Doiniția Oancea declara public că bărbatul cu care a fost ultimii șase ani, și care îi dăduse inelul de logodnă, nu mai face parte din viața ei. Despărțirea dintre ei a fost una discretă și, deși nu prea au existat detalii, se pare că diferența majoră dintre firile lor ar fi condus la separare.

Conform sursei citate, anul trecut, tot cam pe vremea asta, Doinița Oancea a fost văzută în compania unui alt bărbat. Cu toate că ar fi mers la braț pe stradă, ar fi luat prânzul într-un restaurant și chiar ar fi existat și un sărut între ei, actrița a negat că ar exista o relație între ea și tânărul respectiv. La acea vreme, ea spunea că ar fi vorba doar despre „un vechi prieten cu care s-a reîntâlnit’. În următoarea perioadă, aceștia nu au mai fost văzuți deloc împreună, iar ea nu a mai apărut în prezența niciunui mascul.


Acum, însă, se pare că Doinița Oancea este, în sfârșit, împlinită și în plan sentimental. Recent, frumoasa actriță a fost surprinsă în parcarea unui mall din București, în compania unui bărbat. Artista ar fi fost supărată, însă și-ar fi revenit după sărutul primit pe buze, în văzul lumii.

S-au sărutat pătimaș în public

Dar mai bine vă dezvăluim exact șirul poveștii. Inițial, Doinița Oancea îl așteaptă pe bărbat în mașină, în parcare. Vedeta pare că fumează destul de îngândurată, iar, într-un final, tânărul apare, venind din clădire. Observându-l, actrița iese repede din autoturism, deschide portiera din dreapta, ia o pungă de hârtie și i-o înmânează.


La un moment dat, pare că bărbatul îi spune ceva Doiniței Oancea ce pare să o enerveze, iar aceasta se bosumflă. Aceasta își ia apoi o țigară pe care mai că era gata să o aprindă invers. Însă, ulterior, se pare că tânărul misterios reușește cumva să o împace, iar ea îl îmbrățișează.

Dar asta nu e tot! După ce Doinița Oancea și tânărul respectiv mai discută puțin, aceștia se sărută „cu foc’ pe buze. Vezi imaginile AICI. După aceea, vedeta pleacă, iar bărbatul misterios, ce pare a fi noul ei iubit, se întoarce în mall.


Doinița Oancea, mărturisiri emoționante despre copii

Recent, Doinița Oancea a vorbit cu lacrimi în ochi și cu privirea orientată în jos despre singurul regret pe care-l are. Conform spuselor ei, a ajuns să simtă că-i lipsește ceva, după atâta timp în care s-a concentrat pe carieră și a dat mai puțină importanță construirii unei familii.


În cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță, Doinița Oancea a povestit că și-a spus mereu că dacă ar fi fost să fie, ar fi fost până la acest moment. În același timp, regretă însă că nu a acordat suficientă importanță întemerii unei familii, pentru că acum ar fi putut avea și ea un „prichindel lângă ea.

„De când mă știu, stau și mă gândesc ce regret am, dacă am vreunul… n-am. Dar încep să resimt, și anume faptul că peste o lună de zile fac 39 de ani. Mi se pare că aș fi putut să am și eu un prichindel pe lângă mine. Mă gândesc la treaba asta. Ăsta e regretul.


Eu tot timpul am zis că dacă ar fi fost să fie, ar fi fost până la momentul ăsta, dar cred că nici eu nu am acordat suficient de multă importanță. Adică am lăsat lucrurile cumva – lasă că merge, lasă că o să fie, vine, se întâmplă când trebuie, nu știu ce. Probabil, prea mult focus pe ceea ce făceam eu și mai puțin pe hai să întemeiem, a povestit Doinița Oancea, cu lacrimi în ochi, în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Sursă foto: Facebook, Instagram, mediaflux.ro