Doinița Oancea, adevărul despre relația cu Augustin Viziru: „Totul a pornit de când am filmat în postura de cuplu” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Doinița Oancea ne-a dezvăluit câteva detalii neștiute despre relația cu Augustin Viziru. Frumoasa actriță și-a deschis sufletul în paginile revistei VIVA! de Septembrie. Printre altele, ea ne-a spus de la ce au pornit zvonurile unui așa-zis cuplu dintre ea și colegul ei de breaslă. Totodată, ne-a mărturisit și cum s-au înțeles cei doi atunci când au concurat în emisiunea „Ferma', de la PRO TV.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Un alt actor cu care ai legat o frumoasă relație de prietenie este Augustin Viziru. O lungă perioadă s-a zvonit că între voi ar fi vorba de ceva mai mult. Cât de mult te-au deranjat acele speculații? De la ce crezi că au pornit, de fapt?

Nu m-au deranjat. (râde) Și cred că nici pe el, la momentul ăla. Noi ne distram tare pe baza „presupunerilor. Cred că au pornit cumva de când am filmat împreună în postură de cuplu. Oamenii ne au plăcut și au început să vadă în noi un cuplu foarte drăguț. Apoi, prietenia noastră. Și la „Fermă, unde ne-am fost foarte aproape unul celuilalt.

doinita-oancea-12-1doinita-oancea-12-1

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a Doiniței Oancea. Ce spune actrița despre copii:„Cred foarte tare în Dumnezeu și cred că El…' / EXCLUSIV

Citește și: De ce a refuzat Doinița Oancea scenele fierbinți din telenovele:”E păcăleală!”

Citește și: Cum arată fiica Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov.Eva Maria a împlinit azi 4 ani

Citește și: Meghan Markle a cerut o întâlnire individuală cu Regele Charles al III-lea, după înmormântarea Reginei Elisabeta:”O mișcare curajoasă”

Doinița Oancea, detalii neștiute despre relația cu Augustin Viziru

Cum spuneai, acum câțiva ani v-ați intersectat și la „Ferma Vedetelor, de la PRO TV. Cum v-ați înțeles atunci? Au existat și momente mai tensionate, ce nu s-au văzut la TV?

La „Ferma, chiar foarte bine. Ne temperam unul pe celălalt, asta știu să zic. Nu au fost momente tensionate între noi doi. Chiar deloc.

În timp, ți-ai deschis propria școală de actorie. Cum te simți în ipostaza de profesoară? Ce provocări ai întâmpinat până acum, având în vedere că elevii tăi au vârste relativ fragede?

După mulți ani în care am predat prin diverse școli și academii, a venit timpul să-mi deschid propria școală. Ipostaza e pentru mine una cu care sunt obișnuită și îmi și place! Iubesc foarte mult copiii, așa că îmi place să lucrez cu ei, îmi place să îi învăț, îmi place să împărtășesc cu ei din toate lucrurile învățate de mine în viață.

Pe lângă actorie, abordez cursul în așa fel încât să fie de ajutor și pe partea de dezvoltare personală. Ipostaza asta îmi aduce o altfel de bucurie, pe care nu o cunoșteam până la deschiderea școlii. Provocare pentru mine e să înțeleg ritmul fiecăruia, să văd cine e dedesubtul măștii și cum să îi fac să se deschidă! Sunt unici, așadar, cumva, trebuie să mă adaptez la nevoile fiecăruia dintre ei.

Doinița Oancea, după discursul Vioricăi Vodă despre hărțuirea sexuală: „Sunt un caz fericit'

După declarațiile Vioricăi Vodă despre hărțuirea sexuală, mai multe actrițe și-au făcut curaj și au vorbit despre experiențele lor neplăcute. Ai trecut și tu prin asta sau ești un caz fericit? Ai primit vreodată acest gen de avansuri?

Sunt un caz fericit! Până acum, nu mi s-a întâmplat nimic de genul ăsta.

Ce planuri ai pentru restul anului? Ce amintiri frumoase ți-ai făcut vara aceasta? Pe unde ai colindat?

Muncă, muncă, muncăăăă… Vara asta am fost câteva zile la munte și o săptămână la mare. O săptămână superbă pentru mine. Aștept vacanța de iarnă, ca să mai merg, probabil, tot la soare. Căci iubesc soarele, căldura…

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE SEPTEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Facebook, Instagram, PR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton