Doina Teodoru i-a luat la roast pe jurații de la Chefi la cuțite. Ce a spus despre iubitul ei, Cătălin Scărlătescu: „Nu știu dacă e bine că dau din casă, dar...”

 Ifrim Georgiana
.

Doina Teodoru i-a luat la roast pe jurații de la Chefi la cuțite. Invitată în ediția specială „iUmor', frumoasa actriță le-a dedicat un moment de roast celor trei bucătari de la Antena 1. Nici Cătălin Scărlătescu nu a scăpat de glumele acide, momentul fiind unul savorus pentru fanii emisiunii și pentru cei prezenți în platou.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Doina Teodoru i-a luat la roast pe jurații de la Chefi la cuțite. Doina Teodoru, iubita lui chef Cătălin Scărlătescu și câștigătoare iUmor, a făcut roast-ul emisiunilor culinare de la Antena 1. Aceasta a fost invitată în ediția aniversară a emisiunii de divertisment, intitulată  „Râzi cu ROast de ziua noastră'. Acolo, frumoasa actriță i-a adresat iubitului ei mai multe glume acide, lucru care s-a întâmplat și atunci când a participat la „Chefi la cuțite'. În curând, cei doi vor putea fi văzuți în cadrul emisiunii „America Express', acolo unde sunt concurenți.

d9d9

Citește și: Ce spun Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu despre căsătorie. Cum percep diferența de vârstă, de 18 ani, dintre ei:„Există această prejudecată' / EXCLUSIV

Citește și: De ce s-au certat Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu la America Express:„Am avut câteva dispute. Acolo, treburile s-au zdruncinat între noi' / EXCLUSIV

Citește și: Mafia Ndragheta ar fi implicată în explozia bancomatului din Constanța.Suspecții sunt bănuiți de fapte similare în Italia

Citește și: Andreea Raicu, adevărul despre relația cu Matei Stratan:„Mi-am făcut o promisiune că…'

Doina Teodoru i-a luat la roast pe jurații de la Chefi la cuțite

Frumoasa actriță a făcut câteva dezvăluiri neașteptate despre Cătălin Scărlătescu. Glumele sale s-au concentrat pe rolul bucătarului în emsiunea „Chefi la cuțite', momentul fiind unul savuros pentru cei de acasă.

„Eu sunt Doina Teodoru, iubita lui Scărlătescu, băiatul care a spus că nu îi este frică de momentul ăsta (…) A fost un an greu pentru Chefi, cine crede că este ușor doar să stai și să înghiți înseamnă că nu a cunoscut niciodată o pițipoancă dornică de celebritate. Altceva ce să vă mai zic?!

Eu mai știu niște lucruri din interiorul lor, deși sunt voci care cârtesc că Scărlătescu ar ști mai multe din interiorul meu. Nu știu dacă e bine că dau din casă, dar, poate nu știați, Cătălin este cel care a adus scoicile în România. Deși, mă gândesc că poate merită precizat că nu aceasta este scoica lui preferată', a susținut Doina Teodoru în cadrul emisiunii.

„Sunt ca o trupă muzicală cu puțin talent'

Doina Teodoru și-a exprimat părerea și despre trioul format din Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bondea. Comparația făcută de aceasta a stârnit amuzamentul celor prezenși în platou.

„Emisiunea Chefi la Cuțite pare ușor de făcut, dar nu este deloc așa. Să mănânci de dimineața până seara este un chin și cel mai greu este pentru Chef Dumitrescu, care știți foarte bine că are multe alergii: alge marine, brânzeturi și… caracterul lui Bontea. E foarte mișto să îi vezi la televizor, formează o echipă foarte tare.

Sunt ca o trupă din aia muzicală, cu foarte puțin talent, dar un foarte mare succes. Aș spune așa, întâmplător, L.A., dar știu că e și Vârciu aici și sigur nu-și mai amintește. Nu spun că Liviu ar fi bătrân, spun doar că prima casă pe care și-au cumpărat-o a fost o peșteră', a adăugat actrița

Sursa foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton