Doina Teodoru, glumă acidă referitoare la dorința Deliei de nu face copii: „Nu ai observat că în nicio poveste prințesele nu nasc?”

.

Doina Teodoru, glumă acidă referitoare la dorința Deliei de nu face copii. Invitată pe scena „iUmor', iubita lui Cătălin Scărlătescu i-a dedicat artistei un număr de roast. Glumele acesteia s-au referit la relație ei cu Cătălin Scărlătescu, la Mihai Bendeac, dar și la dorința cântăreței de a nu deveni mamă. Numărul de comedie i-a uimit pe cei care se aflau în public, dar și pe jurați. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


În ultima ediție a emisiunii „iUmor’, Doina Teodoru i-a încântat pe cei de acasă cu un număr inedit de roast. Actrița a câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii de la Antena 1, susținând că a show-ul i-a adus o mare vizibilitate. De atunci, iubita lui Cătălin Scărlătescu este adesea invitată în edițiile speciale ale emisiunii. Recent, aceasta a participat la „Gala de Poveste’, acolo unde s-a transformat în Cenușăreasa. Aceasta a susținut un număr de roast inedit, majoritatea glumelor fiindu-i adresate Deliei.


Doina Teodoru, glumă acidă referitoare la dorința Deliei de nu face copii. În luna octombrie, soția lui Răzvan Munteanu a inflamat opinia publică, după ce a susținut că nu își dorește să îmbrățișeze rolul de mamă. Ei bine, iubita lui Cătălin Scărlătescu a făcut o glumă neașteptată referitoare la declarațiile artistei.


Citește și: Ce au pățit Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru în prima lor vacanță împreună:'A venit cineva să ne salveze'

Citește și: Ce spun Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu despre căsătorie. Cum percep diferența de vârstă, de 18 ani, dintre ei:„Există această prejudecată’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-au fotografiat Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc și fiul lor, lângă brad.Iubita antrenorului, super sexy într-o rochie mulată

Citește și: Andreea și Radu de la Mireasa au devenit părinți:'Cel mai frumos cadou'. Primele imagini cu fetița lor


Doina Teodoru, glumă acidă referitoare la dorința Deliei de nu face copii

În „Gala de Poveste’ a emisiunii iUmor, Delia și Doina Teodoru au avut un dialog savuros. Actrița a făcut o glumă referitoare la dorința cântăreței de a nu deveni mamă, iar replicile dintre cele două i-au șocat pe cei prezenți.

Doina Teodoru: Delia, ție chiar ți s-ar potrivit rolul de prințesă. Delia: Ia! Cum?

Doina Teodoru: Chiar ți s-ar potrivi. Nu ai observat că în nicio poveste prințesele nu nasc? Nu fac copii. Doar reginele nasc. Așa că las-o pe regina Andra și tu mergi pe drumul tău.


Costel: Oh, my God! (n.r- Oh, Doamne!).

Ce spune actrița despre relația cu Cătălin Scălătescu

În cadrul numărului de roast, Doina Teodoru a făcut câteva ironii referitoare la povestea de dragoste dintre ea și Cătălin Scărlătescu.


„Fetițele ascultă în fiecare seară povestea Cenușăreasa și visează că într-o zi o să se mărite cu un prinț bogat. Din păcate, ajung cu un Irinel Columbeanu bătrân, chel și sărac. Sau poate chiar mai rău, ca Doina Teodoru. A crezut că e „șef’ pe undeva, pentru că toată lumea îi zicea chef Scărlătescu’, a spus aceasta.

Despre Mihai Bendeac, aceasta a adăugat: „Picioarele îi plac și ar băga absolut orice în gură. A fost atât de obsedat de picioare încât și-a băgat picioarele și în emisiunea asta’.

Sursa foto: Facebook