Doi tineri din Kiev s-au căsătorit în ziua în care Rusia a invadat Ucraina: „Putem muri și am vrut să fim împreună înainte de asta”

.

Doi tineri din Kiev s-au căsătorit în ziua în care Rusia a invadat Ucraina. În timpul atacurilor provocate de ruși, cu rachete, asupra Ucrainei, doi tineri au decis să își spună cel mai important „DA' din viața lor. Yaryna Arieva și Sviatoslav Fursin au decis să își unească destinele chiar în ziua în care Vladimir Putin a anunțat că va începe războiul cu Ucraina. Iată declarațiile celor doi îndrăgostiți!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


În ziua de 24 februarie 2022, Vladimir Putin a anunțat că va ataca Ucraina, în cadrul unui discurs televizat. La scurt timp, mai multe atacuri cu rachete au început lângă Kiev, dar și în apropierea orașelor Kramatorsk, Dnipro, Harkov, Odesa, Mariupol și Zaporojie. În acest timp, o parte dintre locuitorii țării au încercat să iasă din Ucraina, alții s-au ascuns la metrou, iar doi tineri au decis să își unească destinele. Yaryna Arieva și Sviatoslav Fursin au spus cel mai important „DA’ din viața lor, în timp ce în afara bisericii se auzeau zgomote provocate de explozii.


Aceștia au decis să facă acest pas pe data de 6 mai 2022, și să sărbătorească evenimentul la un restaurant cu o „terasă foarte, foarte drăguță’ cu vedere la râul Nipru. „Doar noi și râul și lumini frumoase’, a spus tânăra de 21 de ani.

Citește și: Rusia a atacat Ucraina cu avioane, tancuri și nave militare.Cel puțin 8 persoane au fost ucise


Citește și: Cum își răsfață Laurențiu Reghecampf iubita, în plin divorț de Anamaria Prodan: „Primul tort pentru micuțul L…

Citește și: Robert Niță, la spital după Survivor: „Am suferit o intervenție chirurgicală. Cum se simte acum

Citește și: Cum se înțeleg Adela Popescu și Radu Vâlcan după 10 ani de relație și trei copii: „Nu este ușor/ EXCLUSIV

Doi tineri din Kiev s-au căsătorit în ziua în care Rusia a invadat Ucraina

Povestea celor doi a impresionat o lume întreagă! Yaryna Arieva și Sviatoslav Fursin, deși aveau data programată, au decis să grăbească evenimentul din cauza atacurilor din parte Rusiei. Astfel, cei doi și-au unit destinele pe sunete provocate de explozii!


„A fost foarte înfricoșător. Este cel mai fericit moment din viața ta, iar tu auzi sirenele’, a spus Arieva, potrivit CNN.

Arieva a declarat că motivul pentru care au grăbit acest eveniment important a fost teama de moarte. Cei doi se așteaptă la ce e mai rău pentru țara lor!

„Situația este grea. Vom lupta pentru pământul nostru! Putem muri și am vrut doar să fim împreună înainte de asta’, a adăugat ea.


„Fac tot ce pot pentru a-mi proteja pământul’

După cununie, Arieva și Fursin s-au pregătit să meargă la Centrul de Apărare Teritorială local, pentru a ajuta la apărarea țării. Tânăra a subliniat faptul că indiferent de ce urmează, ea va lupta pentru a-și proteja țara.

„Trebuie să o protejăm. Trebuie să protejăm oamenii pe care îi iubim și pământul pe care trăim. Sper să fie bine, dar fac tot ce pot pentru a-mi proteja pământul’, a mai spus ea.

Sursă foto: Captură ecran