Doi copii au murit după ce tatăl lor i-a aruncat în apele unui lac de acumulare din județul Bacău. Soția: „M-a bătut, mi-a luat fata din casă și mi-a zis că e ultima oară când o văd”

.

Doi copii au murit după ce tatăl lor i-a aruncat în apele unui lac de acumulare din județul Bacău. Un nou caz îngrijorător a cutremurat întreaga țară. Un bărbat în vârstă de 30 de ani, tată a doi copii de 4 ani, respectiv 5 luni, s-a aruncat în apele Barajului Berești din județul Bacău. Cei mici au decedat, iar trupul bărbatului încă nu a fost găsit de echipajele de poliție.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Un bărbat în vârstă de 30 de ani din județul Bacău a luat o decizie care a îngrozit întreaga țară. Acesta, după o ceartă aprinsă cu soția, a decis să își ia cei doi copii și să se arunce împreună cu ei în apele Barajului Berești. Mama micuților a fost cea care a sunat speriată la 112 pentru a semnala faptele soțului ei. Din păcate însă, ajunși la fața locului, polițiștii nu au putut decât să scoată trupurile neînsuflețite ale copiilor din apele lacului de acumulare.


Citește și: Ultima persoană care a văzut-o în viață pe mama din Timișoara, care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii:Mi s-a părut foarte tristă

Citește și: Anca Dumitra, alias Gianina din Las Fierbinți, visează la o familie numeroasă. Ce spune despre nuntă:Nu am fost genul de fetiță care să-și imagineze rochițe de mireasă / EXCLUSIV

Citește și:Mihai Mitoșeru, declarații neașteptate la 2 ani de la divorțul de Noemi: „Noi încă ne mai iubim. Credeam că ea se poartă urât cu mine pentru că…/ EXCLUSIV


Citește și: Cine este iubitul lui Hannelore, fosta soție a lui Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii.Prin ce dramă a trecut bărbatul

După lungi căutări atât în apele lacului, cât și pe uscat, oamenii legii nu au reușit să găsească trupul bărbatului de 30 de ani.

Doi copii au murit după ce tatăl lor i-a aruncat în apele unui lac de acumulare din județul Bacău.

Mama celor doi copii, un băiețel de 4 ani și o fetiță de 5 luni, a fost cea care a sunat la 112 pentru a-l denunța pe soțul ei cu privire la tragedia care a șocat o țară întreagă. După o ceartă aprinsă în familie, tatăl de 30 de ani a lovit-o pe femeie, apoi i-a luat pe cei mici și s-a aruncat împreună cu ei în apele Barajului Berești din județul Bacău. Polițiștii ajunși la fața locului au găsit trupurile neînsuflețite ale micuților.


„Astăzi, la ora 13.10, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 de o femeie de 23 din comuna Păncești despre faptul că soțul ei, un bărbat de 30 de ani, după o ceartă în familie, i-a luat pe cei doi copii, un băiețel de 4 ani și o fetiță de 5 luni, și a amenințat că se va sinucide împreună cu aceștia în baraj. Imediat la fața locului a ajuns un echipaj de poliție și la ora 13.26 polițiștii au găsit copiii pe luciul de apă. I-au scos la mal şi au început manevrele de resuscitare. Manevrele de resuscitare continuate de echipajul de ambulanță, au fost declaraţi decedați. Se fac cercetări', a transmis IPJ Bacău.


„Ne-am certat, m-a bătut, mi-a luat fata din casă, mi-a arătat-o și mi-a zis că e ultima oară când o văd’

Femeia în vârstă de 23 de ani a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat înainte ca bărbatul să plece de acasă împreună cu cei mici. Se pare că între cei doi adulți a existat o discuție aprinsă, în urma căreia tatăl micuților a lovit-o pe femeie, apoi a amenințat-o cu privire la viețile propriilor copii. Totul ar fi pornit de la faptul că femeia a apelat pe cineva din greșeală. Din cauza geloziei, bărbatul a reacționat extrem de violent.


„Ne-am certat de ieri, că am apelat la cineva din greșeală și mi-a zis că am ceva cu persoana aia. Mi-a zis să îmi fac bagajul să plec. Am încercat să îmi adun toate de pe acolo. Azi când a venit acasă m-a întrebat ce face fata, am zis că doarme și m-a luat direct la bătaie. Ne-am certat, m-a bătut, am fugit afară, mi-a luat fata din casă, mi-a arătat-o, mi-a zis că e ultima oară când o văd, a chemat băiatul după el, l-a băgat în mașină și au plecat. Știam că e un om nebun, dar nu m-am așteptat la atât‘, a spus femeia, potrivit stirileprotv.


Femeia, întrebată dacă soțul ei a mai avut astfel de ieșiri nervoase, a recunoscut că bărbatul nu se afla la prima abatere. De-a lungul anilor, el a mai amenințat-o cu moartea atât pe ea, cât și pe cei doi copii.

 „Da, mi-a zis de fiecare dată că, dacă-l mai supăr, o să mă bage în mașină cu tot cu copii și mă aruncă’, a mai spus ea.

„Era dement, nu mai judeca’

Bărbatul de 30 de ani, înainte de a comite scena înfiorătoare, l-a pus pe fiul său să își sune bunicii. Cel mic s-a conformat, a luat telefonul și i-a spus bunicii sale că vine în vizită. Aceea a fost ultima conversație pe care băiețelul de doar 5 ani a purtat-o, înainte de a fi ucis.


Bunică: Mamaie, vin la tine, zice. Vino, mamaie, vino că te aștept. A închis telefonul și asta a fost ultima convorbire, a declarat femeia pentru sursa citată.

Ulterior, tatăl a luat telefonul și a apelat un coleg de serviciu pentru a-l anunța cu privire la ceea ce urma să se întâmple.

Eu mă duc cu băieții pe Siret și mă arunc, atât mi-a zis. Și pe urmă mi-a închis telefonul. Am sunat, dar n-a mai răspuns, a declarat colegul bărbatului de 30 de ani.

Potrivit informațiilor de la vecini, soțul femeii de 23 de ani ar fi avut probleme grave cu alcoolul.


Vecin: „O lua pe alcool, era dement, nu mai judeca

„Este foarte important ca partenerul, în momentul în care observă anumite tulburări și anumite comportamente indezirabile la celălalt, să nu rămână în acea relație, să nu se expună. Un tată care alege să iasă din rolul de părinte și să-și omoare copiii practic poate avea tendințe criminale asupra întregii familii’, a declarat psihologul Monica Dobrea.

În acest moment, polițiștii din județul Bacău continuă caute trupul bărbatului. Aceștia, până în acest moment, au două ipoteze: cea în care tatăl micuților s-a sinucis în apele lacului de acumulare și cea în care el și-ar fi omorât copiii și ar fi fugit de la fața locului.

Sursă foto: Libertatea