Dodo îl acuză pe tatăl copilului ei de violență și a refuzat să-l treacă în certificatul de nastere: "Mai bine fără"

 Dumba Gabriela
.

La 19 ani, Dodo este hotărâtă să-și crească singură băiețelul pentru că, spune artista, tatăl celui mic este violent și nu-l vrea în viața lor. Dodo mai spune că Liviu Kevin nu se implică în creșterea copilului lor, așa că nu vrea să-l mai accepte lângă ea și fiul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ziua ei de naștere, Dodo a făcut acuzații grave la adresa tatălui copilului ei. Întrebată de greutățile pe care le întâmpină ca mamă singură, artista a precizat că este sigură de decizia luată, pentru că Liviu Kevin ar fi fost un bărbat violent.

61714452d377d-dodo2-crop-163536583461714452d377d-dodo2-crop-1635365834

Sunt decisă pe alegerea mea, pentru că, consider că decât cu tată care nu-și dă interesul și nu-și asumă anumite responsabilități și mai e și violent, mai bine fără. (…) Sunt foarte hotărâtă pe alegerea pe care am făcut-o.

Consider că e una dintre cele mai bune alegeri pe care le-am făcut în 19 ani de zile și mă bucur foarte tare', a afirmat Dodo, la Antena Stars.

Dodo este hotărâtă să-și mențină decizia și orice ar face fostul ei iubit nu va reuși să o facă să se răzgândească.

Momentan, observ că s-a potolit. Înainte tot mai dădea târcoale, îmi scria, dar acum s-au liniștit apele. Probabil că și-a dat seama că a greșit și și-a dat seama că eu chiar nu mai vreau sub nicio formă și că nu mai are rost să mai continue', a mai spus artista protejată de Costi Ioniță.

Citește și: Artista Dodo a depus plângere împotriva tatălui copilului ei:„Sunt amenințată fizic și verbal’

Citește și: Cântăreața Dodo a născut un băiețel:'Naștere naturală, în două ore'

Citește și: Andreea Tonciu participă la Survivor România 2022.Este prima vedetă confirmată în competiție

Dodo nici nu l-a trecut pe Liviu Kevin în certificatul de naștere al copilului

Dodo și Liviu Kevin au avut întotdeauna o relație problematică, cei doi trecând prin foarte multe despărțiri de-a lungul timpului. Deși diva era deja însărcinată cu Patric Andrei, aceasta a decis să pună punct relației cu tatăl copilului.

Recent, ea a dezvăluit motivul pentru care acesta nu figurează în actele băiețelului lor.

Aceasta a declarat că tatăl copilului său nu a fost niciodată prezent în viața celui mic, iar din acest motiv nu merită să fie trecut în actele acestuia.

'Nu a fost și nici nu este prezent în viața de zi cu zi, în acte nici atât', a scris ea pe Instagram.

Pe de altă parte, Liviu Kevin susține că mama cântăreți este cea care o influențează negativ pe proaspăta mămică.

Bruneta a declarat că se simte mult mai bine în situația în care este acum decât dacă ar fi rămas în relația cu Liviu Kevin.

'Nu-mi este greu deloc! Sunt o femeie puternică, independentă financiar și iubită de familia mea și multă lume! Copilul meu va primi o educație mult mai bună fără acel 'tată'. Nu îmi este greu deloc, din contră‘, a mai spus ea pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton