Doctorii lui Meghan Markle cred că va naște mai devreme! Care sunt semnele

.

Cel mai așteptat bebeluș al anului poate veni pe lume de la o zi la alta și nu numai nerăbdarea părinților lui e mare. Doctorii lui Meghan Markle susțin că Ducesa de Sussex va naște mai devreme decât se credea. Iată care sunt semnele care i-au condus la aceste concluzii!

Se pare că Meghan Markle și-a propus să muncească până aproape de momentul nașterii, iar acest lucru s-ar putea întâmpla chiar mai repede decât și-a propus… Cel puțin așa comentează persoane din anturajul Ducesei de Sussex, care spun că Meghan a trecut deja prin câteva alarme false, iar doctorii ei cred că ar putea naște mai devreme.


„Adevărata dată a nașterii este cu câteva săptămâni înainte'

În anunțul făcut de Palatul Kensington s-a comunicat destul de vag data nașterii bebelușului regal, dar ulterior Meghan Markle a spus că micuțul sau micuța se va naște la sfârșitul lunii aprilie. Persoane din anturajul Ducilor de Sussex spun însă că este o capcană: „Adevărata dată a nașterii este cu câteva săptămâni înainte – membrii seniori ai familiei doresc să le dea lui Meghan și lui Harry un timp de respiro, cu toată atenția asta care este îndreptată asupra lor'.


Mai mult, fanii regali cred, de asemenea, că Meghan Markle va naște mai devreme, iar asta din cauza… buricului. În stadiile târzii ale sarcinii, buricul viitoarei mame suferă modificări, ieșind în afară înainte de naștere, iar conform Mirror, buricul lui Meghan a devenit vizibil la începutul lunii ianuarie.

Alarme false

În stadiile târzii ale sarcinii, este normal să apară și contracții și, aparent, Meghan deja a trecut prin asta. „Au fost câteva alarme false că a intrat în travaliu și au fost făcute aranjamentele la spital. La un moment dat, chiar au ajuns la spital în miez de noapte, crezând că Meghan naște, dar a fost controlată și, ulterior, externată', au declarat sursele. De câtva timp însă, „Meghan, Harry și întregul palat sunt în alertă de gradul zero, deoarece doctorii au spus că bebelușul se poate naște de la o zi la alta', confirmă sursele.


Foto: Hepta