DJ Morris și Emilia au divorțat oficial, după un an de căsnicie. Ce a decis instanța

.

DJ Morris și Emilia au divorțat oficial. Cei doi au făcut cununia civilă în luna decembrie a anului trecut, însă, la nici o lună de la căsătorie, soția artistului a depus actele de divorț la Judecătoria Sectorului 3 din Capitală. După aproape un an, instanța a decis desfacerea căsătoriei dintre aceștia. Iată decizia completă a instanței de judecată!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Pe 17 decembrie 2021, DJ Morris și Emilia au făcut cununia civilă. La acea vreme, aceștia formau un cuplu de 10 luni, artistul mărturisind că și-a găsit sufletul pereche. Mariajul celor doi a durat aproximativ trei săptămâni, căci Emilia a decis să depună actele de divorț. Se pare că femeia s-ar fi întors în brațele fostului iubit, cu care a format un cuplu timp de 18 ani și cu care ar avea împreună un copil major. Acum, instanța de judecată a decis desfacerea căsătoriei dintre cei doi, la aproape un an de când au fost depuse actele de divorț.


DJ Morris și Emilia au divorțat oficial. În spațiul public, artistul susținea că lucrurile decurg cât se poate de bine și chiar aducea în discuție faptul că își dorește să facă cununia religioasă și o petrecere de nuntă. Mai mult, acesta spunea că își dorește să aibă copii cu fosta lui soție. Se pare că situația a luat o întorsătură neșteptată, iar, în cele din urmă, aceștia s-au separat legal.


Citește și: DJ Morris divorțează înainte de Crăciun!Soția sa a cerut divorțul, la 3 săptămâni după căsătorie

Citește și: Soția lui DJ Morris a depus actele de divorț, la trei săptămâni după căsătorie.Femeia s-ar fi întors în brațele fostului iubit

Citește și: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, împreună într-un proiect TV, la un an de la despărțire: „Abia aștept'

Citește și: Florica Boboi, despre Mădălina Crețan, după moartea lui Nosfe:'O femeie sinceră și minunată'


DJ Morris și Emilia au divorțat oficial

După ce a depus actele de divorț, se pare că Emilia s-ar fi întors la fostul ei partener și s-ar fi mutat împreună cu acesta. Bărbatul, pe numele lui Cristi, a declarat că femeia nu era convinsă în legătură cu decizia de a se separa legal de DJ Morris, însă, în cele din urmă, instanța a admis desfacerea căsătoriei.

După divorțul de artist, Emilia poate păstra numele dobândit după căsătorie, acela de Iancu.

„Admite cererea de chemare în judecată modificată. Dispune desfacerea căsătoriei încheiată între părţi la data de 17 decembrie 2021 şi înregistrată în Registrul Stării Civile al Primăriei sectorului 3 Bucureşti, prin acordul părţilor. Dispune ca reclamanta să îşi păstreze numele dobândit ca urmare a căsătoriei, respectiv acela de Iancu. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicarea hotărârii. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 3 București’, se arată în decizia instanței.


Triunghi amoros în showbiz

În ciuda declarațiilor făcute de fostul partener al Emiliei, DJ Morris susținea că are planuri serioase de viitor cu aceasta. Artistul declara că își dorește să-și întemeieze o familie și planifica cununia religioasă și petrecerea de nuntă.


„Urmează și nunta religioasă, și o petrecere așa cum se cuvine. Evenimentul va avea loc la vară, atunci când nu vor mai fi restricții. (…) Sunt fericit și vreau să avem o familie în adevăratul sens al cuvântului așa că, atunci când va dori Dumnezeu, vor apărea și copiii pe care îi dorim amândoi, și eu, și Emilia, anunța DJ Morris, la acea vreme.

În paralel, Cristi, fostul iubit al Emiliei, susținea că femeia s-ar fi întors în brațele lui și că DJ Morris ar fi fost cel care „s-a băgat’ în relația lor. Potrivit spuselor acestuia, cei doi s-ar fi cunoscut pe Facebook.

Sursa foto: Facebook