Celebrul DJ Markus Schulz și soția lui româncă și-au botezat fiul în România: "Evenimentul a fost restrâns"

.

La trei ani de la nunta pe care au făcut-o în România, DJ Markus Schulz și soția lui româncă și-au botezat fiul și au ales tot o destinație din țara noastră. Markus Schulz și Adina Butar au venit special în România pentru a-și boteza primul copil. Imagini de la petrecere.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Soția lui Markus Shulz a sosit cu 10 zile înainte de botez pentru verifica că petrecerea iese așa cum trebuie. Astfel, Cel mai cunoscut Dj din America și soția sa l-au botezat pe micul Liam în decorul de poveste al unui conac din inima Ardealului, în mijlocul naturii.

Celebrul DJ Markus Schulz și soția lui româncă și-au botezat fiul în România


De zece ani, artista Adina Butar (35) este fericită alături de Markus Schulz (47), unul dintre cei mai apreciați DJ ai momentului. Nunta au făcut-o în urmă cu trei ani în România, iar în această vară au venit să-și boteze primul copil, pe fiul lor, Liam.

Printre cei invitați la petrecerea din inima Ardealului s-au numărat și buna prietenă a Adinei Butar, Celia, alături de familia ei minunată, dar și Ellie White și soțul.

‘Am ținut botezul la un conac foarte frumos, este ca un fel de fermă, cu cai…. Și a fost afară la piscină. Ne-am dorit să facem afară, chiar a ținut și vremea cu noi, nu a plouat, nu a fost nici foarte cald. 


Toată lumea a fost prezentă și l-au cunoscut pentru prima dată. Evenimentul a fost mai restrâns puțin, pentru că ne-am dorit să fie mai mult prietenii apropiați și familia.

Am avut în jur de 50-60 de invitați, cam așa’, a declarat Adina Butar, exclusiv pentru FANATIK.

Citește și: George Buhnici, declarații halucinante. A jignit toate femeile:Mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi


Citește și: Care este alimentul la care Giulia Nahmany a renunțat, pentru a slăbi 20 de kilograme: „Secretul numărul unu în frumusețe

Citește și: Anamaria Prodan a spus adevărul despre cadourile primite de la Reghecampf: „Eu nu iau cadourile înapoi, el a luat totul’

Ce meniu au avut la botez DJ Markus Schulz și soția lui româncă

Invitații micuțului Liam au fost tratați cu cele mai fine mâncăruri, dar și cu gustări pentru toți pofticioșii.

‘Am avut open bar de la 14:00 la 22:00. Am avut trei feluri de mâncare, cu aperitive, bufet suedez, apoi felul principal, iar spre seară am avut așa un fel de burger stand, un fel de burger bar, pentru că, ne-am gândit, că dacă se bea toată ziua, va fi bine venit. Meniul a fost puțin mai mult de 100 de euro’, a precizat Adina.


Markus Schulz, deși nu a pus muzică la marele eveniment, totuși s-a ocupat ca atmosfera să fie așa cum și-au dorit el și frumoasa lui soție.

‘Markus a vrut să aibă o zi liberă, a vrut să se relaxeze. Dj-ul care a fost pe tot parcursul petrecerii, a fost un dj care a pus un fel de chill tulum vibe. Noi ne-am dorit să fie așa un vibe mai chill, având în vedere că botezul a fost pe timp de zi‘, a mai spus Adina Butar.


Ce cadouri a primit la botez fiul lui Markus Schulz

Conform dezvălurilor făcute de Adina Butar, fastuoasa petrecere ar fi costat în jur de 15.000 de euro, pentru că și-au sărbătorit fiul trei zile și două nopți, fără să pună preț pe cadouri sau pe bani, dar a existat un dar care a impresionat-o.

‘Noi nu am așteptat absolut nimic. Intotdeauna suntem pe ideea că invitații trebuie să vină să se simtă bine, nu facem ceva pentru a aștepta ceva în schimb.

Dar a fost un cadou care ne-a impresionat din partea unor prieteni foarte buni de-ai noștri și de-ai părinților mei, care i-au cumpărat lui Liam o stea pe care au denumit-o după numele lui, Liam Schultz ‘Cuceritorul’.


Deci a primit o stea din Constelația Peștilor, care este de fapt zodia lui. A fost unul dintre cele mai impresionante cadouri primite. Pur și simplu, nici nu am știut că se poate așa ceva’, a dezvăluit Adina.

foto: Facebook/ Fanatik