Divortul anului: Reese Witherspoon - Ryan Phillippe

.

Divortul anului: Reese Witherspoon – Ryan Phillippe

Divortul anului: Reese Witherspoon – Ryan Phillippe


Unul dintre cele mai stabile si apreciate cupluri de la Hollywood a anuntat ca a ajuns intr-un moment critic, in care despartirea pare singura solutie.

Castigatoarea unui Oscar, Reese Witherspoon, a solicitat presei respectarea dreptului la intimitate, de dragul celor doi copii ai sai.

Sarmantul ei sot, Ryan Phillippe, in varsta de 32 de ani, care i-a fost alaturi in ultimii sapte ani, e prezentat intr-o serie de articole de scandal drept principalul vinovat in aceasta poveste, deoarece ar fi avut o aventura cu actrita Abby Cornish, 24 de ani, partenera sa de platou din „Stop Loss.'


Cum despartirile reprezinta un subiect vanat de tabloidele aflate in goana dupa castig, cazul celor doi blonzi frumosi si celebri n-a fost crutat. In 2005, cea mai banoasa poveste pentru US Weekly a fost divortul cuplului Jennifer Aniston – Brad Pitt.

Cele mai recente titluri din publicatiile glossy despre celebritati afisau titluri de genul Casnicia lui Reese in bucati’,’Final taios pentru blonda de la drept’, care nu i-au picat tocmai bine celei care anul acesta a surclasat-o financiar pe Julia Roberts, odata cu contractul de 29 de milioane de dolari semnat pentru un rol principal in horror-ul „The Reckoning.'


Anca Macoviciuc.