Discuția halucinantă dintre Alexandra și polițistul de la 112 care a preluat apelul: „Unde ești, mă?”/„Bine, bine, stai acolo, nu mai ține linia ocupată!”

 Oana Pantazi
.

Pe măsură ce trece timpul, ies la iveală tot mai multe amănunte, unele mai șocante ca altele, în cazul crimelor de la Caracal. Recent, a fost dată publicității discuția absolut halucinantă dintre Alexandra și polițistul de la 112 care a preluat apelul. O discuție care, dacă ar fi fost tratată cu profesionalism, acum poate tânăra ar fi fost în viață…

Alexandra Măceșanu a trăit până în ultima clipă cu speranța că va fi salvată… Din păcate, inițiativa ei de a suna la 112 s-a soldat cu un eșec lamentabil, și asta din cauza indolenței și a lipsei de profesionalism a unui ofițer, care acum este unul dintre vinovații morali pentru moartea ei. 19 ore au trecut până ce Poliția a intrat în casa lui Gheorghe Dincă, psihopatul criminal care i-a luat viața tinerei după ce a descoperit că cei de la 112 sunaseră înapoi…

Cele 19 ore de nepăsare, ezitare și pasare a responsabilității de la o instituție la alta au costat-o pe tânăra de doar 15 ani viața. Iată discuția incredibilă pe care Alexandra a avut-o cu ofițerul de la 112, care, conform Digi TV, ar fi inhibat-o și timorat-o pe tânără cu atitudinea lui. Iată un fragment din discuția dintre cei doi, publicată de postul menționat:

Discuția dintre polițist și Alexandra

Polițist: Hai, ce vrei?

Alexandra: Am fost răpită și violată. M-a luat…

Polițist: Unde ești, mă?

Alexandra: În Caracal, în Caracal!

Polițist: În Caracal, unde?

Alexandra: În Caracal…

Polițist: Bine, bine, stai acolo. Rămâi acolo că îți trimit eu echipaj, dar nu mai ține linia ocupată.

Alexandra: Vine și mă bate iară. M-a violat!

Înregistrările acestei discuții au fost ascultate de către parlamentari, la audierea de azi a șefului interimar al STS, aceștia fiind complet șocați de atitudinea polițistului. 'Este absolut îngrozitor, înainte de orice, felul în care i-au vorbit victimei! Nu au sfătuit-o cu nimic, sunt momente în care nu o cred și nu o iau în serios. Îi vorbesc superior, de sus, cu 'domnșoară', a povestit unul dintre parlamentari pentru Libertatea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton