Ce spune Dinu Maxer despre căsătoria cu noua iubită, la o lună de când a divorțat de Deea Maxer: „Nu este o aventură. Urmează să oficializez relația”

 Ifrim Georgiana
.

Ce spune Dinu Maxer despre căsătoria cu noua iubită, la o lună de când a divorțat de Deea Maxer. La sfârșitul lunii martie, Deea și Dinu Maxer au divorțat, după 18 ani de relație. La scrut timp după separarea legală, artistul s-a afișat cu o brunetă focoasă și a confirmat faptul că iubește din nou. Până acum, solistul trupei AXXA nu a avut o apariție publică cu actuala lui parteneră, însă recunoaște că este pregătit să-și oficializeze relația. Dinu Maxer a făcut declarații și despre căsătorie, la numai o lună de la divorțul de mama copiilor săi. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce spune Dinu Maxer despre căsătoria cu noua iubită, la o lună de când a divorțat de Deea Maxer. În urmă cu două zile, Dinu Maxer a confirmat relația cu Ada, actuala lui parteneră. După ce au fost surprinși de mai multe ori împreună, artistul a vorbit public despre schimbările din viața lui sentimentală și a recunoscut că și-a găsit din nou fericirea. Potrivit acestuia, întâlnirea dintre ei a avut loc la o zi după despărțirea de Deea Maxer și spune că nu este vorba despre o „aventură', ci de o relație cât se poate de serioasă.

din-9din-9

Artistul din trupa AXXA a precizat că bruneta nu-și dorește expunere publică și este adepta discreției, având în vedere că nu face parte din showbizul românesc. Partenera sa are 36 de ani și mulți au spus că seamănă izbitor cu Deea Maxer, chiar Dinu Maxer confirmând faptul că este atras de un anumit „tipar de femeie'.

Citește și: După divorțul de Deea, Dinu Maxer dezvăluie de ce s-a despărțit, de fapt, de Nicoleta Luciu: „Acesta este motivul pentru care relația mea cu Nicoleta s-a încheiat”

Citește și: Cum arată și ce vârstă are noua iubită a lui Dinu Maxer: „Nu este mult prea tânără. Are…'

Citește și: Theo Rose s-a pozat fără sutien și cu burtica de gravidă la vedere, în 7 luni de sarcină: „Trebuia să-mi fac OnlyFans'. Ipostaze sexy cu artista

Citește și: Lia Bugnar a izbucnit în lacrimi pe scena Premiilor Gopo. De ce a plâns artista: „Regretul meu cel mai mare e că…'

Ce spune Dinu Maxer despre căsătoria cu noua iubită, la o lună de când a divorțat de Deea Maxer

Dinu Maxer și Ada s-au cunoscut la o zi după despărțirea artistului de mama copiilor săi. Deși relația se află la început, solistul trupei AXXA are planuri cât se poate de serioase cu noua lui iubită și nu respinge ideea de a ajunge din nou în fața altarului. Acesta a anunțat că urmează să oficializeze relația cu Ada, însă preferă să lase lucrurile să evolueze treptat.

„Pe fata aceasta am cunoscut-o la doar o zi după ce m-am despărțit de Deea! A fost incredibil! Am fost bulversat, pur și simplu!

La acest moment pot să vă spun că nu este o aventură. Suntem la începutul unei relații cât se poate de serioase. Nu am scos-o încă în lume, probabil că vă așteptați acum să mă vedeți de mână cu ea, dar luăm lucrurile ușor, treptat și urmează să oficializez relația cât de curând!

Ea nu-și dorește foarte tare mediatizare, nu-și dorește să apară! În acest moment dacă mă întrebi de căsătorie zic: „Nu!' Dar, mai încolo vedem! Uită-te doar la zâmbetul de pe fața mea! Sunt fericit sau nu?! ', a declarat Dinu Maxer, potrivit click.ro.

Ce spune Dinu Maxer despre asemănarea dintre Deea Maxer și noua lui iubită

După ce Dinu Maxer s-a afișat cu noua lui iubită, mulți au spus că Ada seamănă izbitor de mult cu Deea Maxer. Artistul a recunoscut că este atras de un anumit tipar de femei, de aici și asemănarea dintre femeile din viața lui.

„E adevărat că mă trage un anumit tipar de femeie, așa e! Femeia de lângă mine trebuie să fie brunetă, voluptuoasă, cu forme. Așa e și Ada!', a mai spus acesta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton