Dinu Maxer a împlinit 49 de ani. Ce surpriză i-a făcut soția lui, Deea, la Amsterdam: "Am fost la show-uri de striptease"

 Dumba Gabriela
.

Dinu Maxer a împlinit recent 49 de ani. Deea și Dinu Maxer au petrecut 5 zile cu nebunii la Amsterdam, această escapadă a lor fiind, de fapt, cadoul ei, de ziua lui. Cei doi au plecat fără copiii în această minivacanță, iar Deea susține că totul a fost la superlativ pentru că s-au bucurat și de acea parte a Amsterdamului, pe care n-au putut s-o viziteze când erau cu cei mici.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Dinu Maxer a împlinit 49 de ani. Dinu Maxer și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod cum nu se poate mai spectaculos. A împlinit vârsta de 49 de ani și a avut parte de o aniversare memorabilă alături de soția sa, Deea, care a avut grijă să-i îndeplinească soțului său cele mai frumoase dorințe.

316161316_5651317851588333_884013190099442204_n316161316_5651317851588333_884013190099442204_n

Dinu Maxer a împlinit 49 de ani

De ziua lui Dinu Maxer, care a împlinit 49 de ani recent, Deea Maxer a organizat o escapadă la Amsterda. Fără copii! Astfel, cei doi au trăit din plin viața de noapte de acolo și s-au bucurat de tentațiile … deocheate pentru care este recunoscut orașul.

„Cu ocazia  zilei de naștere a lui Dinu am hotărât să iau vacanța în Amsterdam. Mai fusesem și anul trecut dar mi s-a părut că am fost prea cuminți pentru orașul ăla așa că am revenit, ca să încercăm senzații noi și să descoperim orașul așa cum este el.

Am fost pentru 5 zile-4 nopți, în Amsterdam, doar noi doi, fără copii.

Ne-am  împrietenit cu turiști de acolo, am vizitat muzee, am trecut prin toate barurile cu o atmosferă rebelă din Amsterdam. Am văzut tot felul de ciudățenii, am participat la show-uri de striptease, am văzut shopuri de sex live și tot ce se găsește în Amsterdam de genul ăsta.

Ne-am plimbat atât ziua cât și noaptea, am participat și la viață de noapte, n-am dormit 3 nopți la rând și ne-am super distrat. A fost cea mai tare vacanță a noastră și considerăm că din când în când,  indiferent de vârstă trebuie să ne și distrăm și să ne simțim liberi, în siguranță, dar liberi',  a povestit Deea Maxer, conform Click.

Citește și: Cum a început relația dintre Dinu Maxer și Deea: „Avea 15 ani și eu 31 de ani, atunci’

Citește și: Cum arată Deea Maxer în costum de baie, după ce a slăbit și și-a schimbat silicoanele

Citește și: Cum se înțelege Niculina Stoican cu soțul său, deși a fost înșelată în cei 30 de ani de căsnicie:'Iubirea de cuplu înseamnă…'

Deea și Dinu Maxer au avut și ei probleme în căsnicie

Deea și Dinu Maxer au un mariaj fericit și discret, de 14 ani, iar din povestea lor de dragoste au venit pe lume doi copii minunați. La fel de sincer cum au fost dintotdeauna, cei doi au recunoscut și atunci când au apărut probleme în viața lor.

Se pare că au fost la un pas să pună capăt relației, însă iubirea care i-a unit a fost mai puternică, cei doi s-au maturizat, apoi și-au îndreptat greșelile.

Cântărețul a mărturisit că a fost tentat să calce strâmb, dar și-a dat seama în cele din urmă că infidelitatea i-ar fi distrus complet căsnicia cu Deea. Fiind abia la începutul relației, nu ținea cont cât de mult își rănește partenera de viață atunci când vorbea cu alte fete care își doreau ceva mai mult de la el decât o simplă amiciție.

Am făcut o geloasă pe Deea mai ales în primii ani de căsnicie. Atunci nu-mi dădeam seama că mai răspundeam unei fete sau alteia, dar și ea suferea. Cred, totuși, că cheia mariajului nostru a fost, până la urmă, fidelitatea. Nu am călcat strâmb nici unul’, spunea Dinu Maxer acum ceva timp.

Au mai fost momente de criză, ca în orice mariaj, mai ales atunci când au venit pe lume copiii. Mi-am dat seama că se adunaseră multe lucruri nespuse între noi! Devenisem ca doi străini, deși stăteam în aceeași casă. Copiii te îndepărtează, uneori, ca și cuplu! Nu mai aveam timp și pentru noi, din cauza lor', a mai spus Dinu Maxer

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton