Din nou probleme în Paradisul Cristinei Rus! Soţul cântăreţei, milionarul Dragoş Bîlteanu, ajunge iar în faţa instanţei

.

Cristina Rus trece, din nou, printr-o perioadă tulbure. Soţul ei, Dragoş Bîlteanu, care a fost condamnat recent pentru manipularea pieţei de capital, este chemat din nou în faţa instanţei.

Dragoş Bîlteanu este chemat în faţa instanţei în calitate de administrator al unei societăţi comerciale care este somată să predea bunurile adjudecate la o licitaţie. Întrucât firma lui Bîlteanu a refuzat să se conformeze somaţiilor transmise de creditor, acesta din urmă a decis să-şi caute dreptatea prin tribunale, iar următorul termen a fost stabilit la jumătatea lunii septembrie, potrivit Spynews.


Dragoş Bîlteanu şi Najib El Lakis, foştii şefi ai SIF Banat – Crişana (SIF1), au fost condamnaţi fiecare la trei ani de închisoare cu suspendare de către Tribunalul Bucureşti, care a admis acordul de recunoaştere a vinovăţiei celor doi acuzaţi cu procurorii DIICOT, într-un dosar început în anul 2014. Aceştia au fost condamnaţi pentru folosire cu rea-voinţă a creditului sau bunurilor societăţii Industrialexport SA şi pentru trei infracţiuni de manipulare a pieţei de capital, potrivit deciziei instanţei, care nu este definitivă.


Totodată, instanţa a decis obligarea plăţii de către inculpaţii Bîlteanu Dragoş George şi El Lakis Najib a sumei de 15.200 lei fiecare, cu titlu de cheltuieli judiciare. În acest caz, Dragoş Bîlteanu şi Najib El Lakis au stat în arest preventiv din decembrie 2014 până în aprilie 2015, după care au trecut în arest la domiciliu şi ulterior în control judiciar.

De când a fost eliberat, Dragoş Bîlteanu a fost o prezenţă discretă în viaţa mondenă, petrecându-şi timpul soţia şi cei doi copii ai lor, Dragoş Jr. şi Cristina Maria.


Cristina Rus, în vârstă de 37 de ani acum, făcea furori în urmă cu 18 ani în trupa Blondy, alături de Andreea Bănică, dar s-a retras din lumina reflectoarelor.