Din nou la teatru! Florin Busuioc revine pe scenă la 7 luni de când a făcut infarct

 Dumba Gabriela
.

Pe 6 noiembrie 2018, Florin Busuioc a văzut moartea cu ochii și medicii s-au temut pentru viața actorului. Busu a făcut infarct după un spectacol la Craiova și iată că, la 7 luni de la acel moment, Florin Busuioc este pregătit să urce din nou pe scenă.

Florin BusuiocFlorin Busuioc

În această seară, Florin Busuioc va juca în piesa „Central Park', jucată la Teatrul „Marin Sorescu' din Craiova. Actorul s-a refăcut foarte bine după momentul din 6 noiembrie, când a făcut infarct chiar pe scenă și medicii și-au dat acordul pentru a se reîntoarce la prima sa iubire, teatrul.

Pe tot parcursul reprezentanției, Florin Busuion va fi atent supravegheat de colegul de breaslă și de scenă, Bogdan Talașman, același om care l-a readus la viață făcându-i masaj cardiac.

„Vă doresc să nu ştiţi niciodată ce e în sufletul unui nefericit care-i face masaj cardiac unui om aflat un pic la ananghie şi care simte că îi rupe coastele.. băbăeatule! Bănene, zgomotul ăla, pârâiala aia de oase rupte.. dar asta e! Se pare însă că «viaţă nu e, dacă pârâială nu e!». Aia e!', spinea Bogdan Talașman, imediat după incident.

A fost la un pas de moarte

Pe 6 noiembrie, actorul de 56 de ani s-a plâns în jurul orei 21:30, la finalul spectacolului „Central Park', în care jucase, la Filarmonica Oltenia din Craiova, că se simte rău şi nu mai poate să respire. A vrut să iasă la aer, dar nu a putut şi s-a aşezat pe un scaun, iar apoi a căzut.

Atunci, colegii săi au chemat Ambulanța, medicii au reuşit să îl stabilizeze şi l-au transportat la spital. A fost clar că are nevoie de operaţie şi de montarea unui stent, dar şeful Clinicii de cardiologie intervenţională şi chirurgie cardiovasculară nu răspundea la telefon.

Managerul Clinicii şi-a asumat operaţia şi doi medici au fost chemaţi de acasă. Intervenţia chirurgicală a durat puţin mai mult de 10 minute şi a fost una încheiată cu succes.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton