Din ce câștigă bani Mihaela Tatu, după ce s-a retras din televiziune: „Eu am fost invitată să...”

.

Din ce câștigă bani Mihaela Tatu, după ce s-a retras din televiziune. În urmă cu mai bine de 10 ani, vedeta a renunțat la cariera în televiziune și s-a reinventat. După ce a scris istorie cu emisiunea „De 3 x femeie', aceasta s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a orientat către un domeniu cu totul diferit.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Mihaela Tatu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la noi din țară. În 2011, aceasta fost diagnosticată cu fibrom uterin, iar după o operație și o perioadă de refacere, a luat hotărârea definită de a se retrage din televiziune. Vedeta a mărturisit că, în ultimii ani, a primit oferte de la mai multe posturi TV, însă niciun format nu a convins-o să se întoarcă pe micile ecrane. Acum, Mihaela Tatu activează într-un domeniul cu totul diferit, unde își poate valorifica abilitățile de comunicare.


Din ce câștigă bani Mihaela Tatu, după ce s-a retras din televiziune. De când a renunțat la rolul de prezentatoare și a călătorit prin toată lumea, vedeta și-a descoperit o nouă vocație. Iată cu ce se ocupă acum aceasta!

Citește și: Mihaela Tatu, apariție spectaculoasă la un eveniment.Cum arată acum

Citește și: Momentul în care Mihaela Tatu îl întâlnește pe Radu Dumitrescu de la MasterChef:„Pe tine nu te cunosc, dar am să te gust!’ 


Citește și: Cum a fost afectată Ileana Badiu de menopauză:'Am făcut totul pentru ca dezechilibrul hormonal să nu fie traumatizant'

Citește și: Turiștii de pe litoralul românesc își gătesc ciorbă în camera de hotel, de frica prețurilor:'Da, aveau butelie și găteau'

Din ce câștigă bani Mihaela Tatu, după ce s-a retras din televiziune

În prezent, Mihaela Tatu este trainer în tehnica și arta livrării discursului. Mai mult, aceasta a făcut voci pentru niște audio book-uri, susținând că și-a dorit dintotdeauna să facă teatru radiofonic.


Recent, aceasta a fost invitată să țină cursuri de comunicare într-o tabără la Conacul Sfânta Elena din Berevoiești, Județul Argeș, care aparține artistei Monica Anghel. Tabăra s-a desfășurat pe o perioadă de două zile, unde participanții au urmat și cursuri de antreprenoriat, actorie și dezvoltare personală.

„Tabăra a fost organizată de către BookLand. Eu am fost invitată să țin un training despre comunicare’, a declarat Mihaela Ttau pentru fanatik.ro.

„Copiii au avut două zile intense cu Mihaela Tatu’


Mihaela Petrovan, fondatoarea BookLand, a vorbit despre programul pe care îl desfășoară. La rândul său, Vasile Calonfir a fost invitat pentru a le ține copiilor cursuri de actorie.

„Mihaela Tatu a fost invitată să le țină copiilor un program de comunicare. Copiii din tabără au avut două zile intense cu Mihaela Tatu și cu actorul Vasile Calonfir. Tabăra ține până duminică, 21 august. Sunt 21 de copii și trei coordonatori.

Eu  sunt fată de învățătoare și mă plictiseam în tabere. De aceea am încercat să le fac copiilor un program frumos, dar din care să învețe ceva. Au un program despre dezvoltarea personală, actorie, antreprenoriat… Din toate cât ceva și au și libertate. Cam acesta este conceptul taberelor noastre’, a susținut Mihaela Petrovan, potrivit sursei citate.


„Am primit oferte’

Într-un interviu mai vechi, Mihaela Tatu mărturisea că a primit mai multe oferte pentru a se reîntoarce în televiziune, însă le-a refuzat.

„Da, am primit oferte. Constant. Anul trecut din partea a 3 posturi de televiziune. Însă unele propuneri le-am refuzat pentru că nu mi-au plăcut formatele și tematica.


Iar cu altele nu am rezonat din alte considerente. Și, totuși, la un moment dat, am fost foarte sinceră cu mine. Ca să renunț la ceea ce am dobândit în ultimii 10 ani, respectiv la libertate și mai ales la acest soi de liniște. 

Ar trebui sa fie un format care să mă împlinească și să știu că las ceva în urmă. Să fac ceva util. Fie pe social, fie divertisment. Pentru că e o activitate pe care am făcut-o cu pasiune, bucurie și loialitate‘, a susținut Mihaela Ttau potrivit ciao.ro.

Sursa foto: Facebook