Dieta unui cuplu celebru: Gisele Bundchen şi Tom Brady

.

Ani de zile, Gisele Bunchen s-a aflat în topul celor mai bine platite supermodele, iar forma fizică în care se află este rezultatul unui regim alimentar strict pe care îl urmează.

 


 

Bucătarul ei personal a dezvăluit ce alimente sunt interzise în familia lui Gisele şi ce peferă să manânce top modelul şi soţul ei, jucătorul de fotbal american, Tom Brady.

 

Cum era de aşteptat, sarea, zaharul şi carbohidraţii sunt pe lista alimentelor interzise, iar cei doi consuma legume în proporţie de 80%, în special quinoa, mei şi fasole, dar şi carne slabă: peşte, mai ales somon sălbatic, sau raţă.

 

„Tom si Giselle nu consumă nimic din ceea ce conţine zahar, faina alba, gluten sau MSG. Pentru gătit folosesc doar ulei din nucă de cocos sau uleiuri vegetale, iar sarea de Himalaya înlocuieste sarea iodată, care reţine apa în organism’, a declarat Allen Campbell pentru boston.com.


 

Bucătarul a mărturisit că evită alimentele care conţin hormoni şi crede că un regim alimentar bazat pe plante poate împiedica apariţia unor boli.

 

Despre Tom Brady a declarat că acesta nu consumă cafea sau iaurturi cu fructe, preferând uneori să îşi facă un smoothie cu banane. De asemenea, sportivul exclude din alimentaţie legumele care pot provoca inflamaţii, precum roșiile, ardeii, ciupercile sau vinetele.

 

Şi alimentaţia celor doi copii este strict supravegheată, micuţii consumând în general aceleaşi produse ca şi părinţii lor. Copiii mănâncă pește, orez brun, avocado, morcovi și castraveți, ciocolată raw, fructe deshidratate şi nu au voie cartofi prăjiţi, paste cu brânză sau fast-food.