„DIETA ORIBILĂ” cu care Joaquin Phoenix a slăbit 23 de kilograme pentru rolul din JOKER. A fost atât de grea că l-a afectat psihic!

 Dumba Gabriela
.

Joaquin Phoenix a fost nevoit să slăbească 23 de kilograme pentru a intra în pielea lui Joker, personajul din cel mai nou film al său, premiat cu Leul de Aur la Festivalul de la Veneţia 2019. Pentru a scăpa urgent de kilogramele în plus, Joaquin dezvăluie că a ţinut o „dietă oribilă', atât de drastică încât l-a afectat psihic.

Joaquin Phoenix în JokerJoaquin Phoenix în Joker

Nominalizat la premiile Oscar, Joaquin Phoenix spune că a trăit doar cu „salată verde, sparanghel şi mere” şi că mânca doar o dată pe zi.

„Era o dietă oribilă. În luna mai, am început să mănânc foarte sănătos. Adică doar salate, foarte puţin sos. Legume la abur. Apoi, exerciţii fizice. Asta m-a adus la o anumită greutate. Apoi am trecut la o dietă extremă, cu salată verde şi fie fasole verde, fie sparanghel la abur, apoi un măr. Şi asta doar o dată pe zi”, a povestit Phoenix pentru revista Total Film.

Actorul a mai spus că, la un moment dat, această dietă drastică l-a afectat psihic, potrivit Mediafax.

O producţie Marvel, realizată după benzi desenate, filmul prezintă originea personajului Joker, un criminal sarcastic, interpretat de Joaquin Phoenix, în oraşul Gotham undeva la începutul anilor ’80.

Iniţial, Leonardo DiCaprio era favorit pentru acest rol, însă regizorul Todd Phillips spune acum că Joaquin Phoenix a fost mereu sursa de inspiraţie pentru Joker.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton