Ce dietă drastică ținea Diana Sar când era model: "Oribil! Mâncam doar..."

 Dumba Gabriela
.

Pe vremea când era model, Diana Sar ținea diete drastice, în încercarea de a scăpa de orice gram în plus și pentru a arăta perfect pe podium. Diana Sar recunoaște că nu i-a fost deloc ușor în acea perioadă și își amintește și acum cu dezgust de dietele care o chinuiau atunci.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Diana Sar s-a făcut remarcată în rolul Roxanei din serialul „Vlad' (PRO TV), dar a lucrat multă vreme, din adolescenţă, ca model. A ajuns pe mariile podiumuri din lume şi a recunoscut că acele experiențe au ajutat-o în cariera ei de actriţă.

6203891562038915

Ce dietă ținea Diana Sar când era model

Una dintre cele mai drastice diete urmate de Diana Sar când era model a fost una care se baza exclusiv pe carne. 

Actrița spune că a fost oribil și că nu ar mai încerca această metodă de slăbit. Mai mult, ea le recomandă celor care vor să slăbească să meargă la nutriționist. 

„Au fost multe diete pe care le-am ținut după capul meu și care m-au afectat. Cred că cea mai drastică a fost cea în care mâncam doar carne…oribil. Când eram model am încercat mai multe lucruri, dar recomand să se meargă la nutriționist', a declarat Diana Sar pentru Pro TV. 

Citește și: Ce probleme a avut Theo Rose din cauza epuizării profesionale:'Îți pui întrebări dacă merită…'

Citește și: Anamaria Prodan, reacție după ce Reghe a dezvăluit motivele divorțului:'Papagalii vorbesc mult, dar nu pot zbura…'

Citește și: Laurențiu Reghecampf a trăit o dramă, după ce fiica lui a murit la doar 1 an:„Eram și foarte tânăr, mi-a fost foarte greu’

Diana Sar nu vrea să mai audă de diete drastice

Sub nici o formă, Diana Sar nu mai vrea să se supună acum dietelor drastice cu care se chinuia când era model.

Deși are o siluetă trasă prin inel, Diana Sar face eforturi ca să întrețină. Mai exact, face sport de trei ori pe săptămână și are grijă la alimentație. Dar această disciplină a survenit târziu, după un adevărat calvar:

Am avut momente în care a trebuit să slăbesc din cauza meseriei de model și atunci țineam într-adevăr diete, multe dintre ele drastice. Nu recomand nimănui să țină o dietă fără îndrumarea unui nutriționist, așa cum am făcut eu, când eram mai micuță', declara Diana Sar acum ceva timp, pentru Libertatea.

Din dorința de a obține rezultate rapide, Diana ajunsese să se hrănească haotic și, paradoxal, chiar să ia în greutate.

Am avut perioade în care m-am îngrășat din cauză că țineam cinci zile o dietă prea drastică și două zile mâncam foarte mult. A fost o zi în care am mâncat nouă înghețate.

Mă simțeam vinovată, era vorba de o tulburare alimentară, dar m-am vindecat în vreo cinci ani de muncă.

Am suferit, era un efect Yo-yo, un cerc vicios, țineam o dietă, nu era bine făcută, mâncam mai mult decât trebuia, sufeream, mâncam pe furiș', a mai spus Diana Sar.

Pe lângă stresul la care și-a supus organismul, actrița s-a trezit și în situația de a pierde joburi din cauza centimetrilor în plus cu care se pricopsise.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton