DIETA cu care Paula Chirilă a slăbit peste 15 kg. Actrița a topit celulita prin criosaună și laser

 Dumba Gabriela
.

Dieta cu care Paula Chirilă a slăbit peste 15 kilograme nu este una minune, ci un regim alimentar de bun simț din care au fost eliminate prăjelile, zahărul, dar mai ales mesele luate la ore târzii. Actrița a apelat și la criosaună și laser pentru a scăpa de grăsimea de pe abdomen. 

Paula ChirilaPaula Chirila

„Nu-mi mai plăcea de mine şi când nu-ţi mai place de tine, te apucă jalea. Am simţit că trebuie să fac ceva!', spunea Paula în urmă anul trecut.

De atunci, s-au topit 15 kilograme de pe trupul actriţei. Nu prin minune, ci prin dietă recomandată de nutriţionist, sport şi diverse tratamente împotriva celulitei. Paula a topit grăsime din locurile în care sportul n-a fost suficient cu ajutorul criosaunei, dar şi cu al laserului.

„La abdomen îmi doream pentru că îmi era un pic mai greu. Oricât am slăbit, nu se ducea. Şi pielea nu mai era atât de fermă pe abdomen. Laserul ăla pur şi simplu a strâns-o, dar a topit şi grăsime. Pielea arată aşa cum era la 20 de ani, ceea ce e fabulos!', spunea Paula anul trecut, dar susține că nu vrea să mai treacă pe la estetician prea curând.

Actrița a făcut o scurtă listă cu ce are voie și ce nu are voie să mănânce. „Am voie așa: carne (pește, vită, porc) și salată, dimineața un shake de fructe cu puțină spirulină și chlorella, o gustarică, un măr, un biscuite”.

Dacă îți place peștele, e obligatoriu să faci acest peste cu legume la cuptor! E de nota 10!

Mâncatul seara, cea mai mare greșeală!

„Am reușit să slăbesc cu ajutorul unui nutriționist, care mi-a făcut o dietă echilibrată. Am dat jos din talie nouă centimetri. Mereu slăbeam și mă îngrășam la loc și problema era mâncatul la ore târzii. Cea mai mare greșeală este să nu mănânci nimic toată ziua și să ai o masă copioasă seară. Niciodată să nu săriți peste micul dejun.

De exemplu, eu mâncam într-o zi așa: la micul dejun iaurt cu fulgi de ovăz, semințe de chia și in, la prima gustare fructe de sezon, la prânz piept de curcan la grătar cu salată, la a doua gustare sticks de legume, la cina un shake sau pește la grătar. Fără zahăr și multă apă!', a declarat Paula Chirila intr-o emisiune TV. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton