DIETA cu care Nuami Dinescu a slăbit 25 de kg: „Mănânc de toate, mai puțin...!”/ Cum arată actrița acum

.

Nuami Dinescu a slăbit în jur de 25 de kilograme cu o dietă pe care unii au catalogat-o „minune', însă în spatele unei astfel de transformări stau multe disciplină, determinare şi eforturi concentrate ale mai multor persoane, de la medici la terapeuţi. La 57 de ani, actriţa are tonusul unei adolescente, nu simte presiunea dietei şi face mai mult sport ca niciodată.

Dieta lui Nuami Dinescu este un subiect care stă, în ultimele luni, pe buzele tuturor celor care vor să slăbească pentru că transformarea prin care a trecut actriţa chiar este un exemplu de urmat.
Nuami nu vrea să audă de înfometare, niciodată nu a fost adepta dietelor drastice şi nu a acceptat să-şi chinuie organismul pentru câteva kilograme în minus. Astfel, putem vorbi acum despre un nou stil de viaţă pe care Nuami îl urmeză şi nu o cură de slăbire de moment.


Eu sunt într-un program care este implementat într-o clinică medicală din București. Este un program în care sunt implicați medici, psihologi, psihoterapeuți. Nu suntem întotdeauna responsabili de felul în care punem pe noi kilogramele.
Psihologul te ajută să îți echilibrezi puțin emoțiile pentru că cei mai mulți dintre noi mâncăm emoțional, mâncăm pe stres, mâncăm mai mult decât ne trebuie.
Eu am 1.55 m și orice jumătate de kilogram se simte. Am și căzut de foarte multe ori, aveam niște probleme cu genunchiul și toată lumea îmi zicea că trebuie să mai dau jos un pic’, a povestit Nuami Dinescu în emisiunea Agenția VIP’.


Pe lângă dietă, sportul are un rol foarte important în procesul de slăbire. Nuami a declarat pentru VIVA! că îi place la nebunie să meargă pe jos, a fost dintotdeauna o fire activă, mai cu seamă că are şi animale de companie pe care le scoate la plimbare destul de des, iar la maşină apelează doar atunci când nu are altă variantă. „Încerc pe cât pot să respect regula celor 10.000 de paşi pe zi, iar când am timp merg şi la sală!', ne-a spus Nuami.

Ce se află acum în farfuria actriţei


În perioada de slăbire, Nuami a eliminat din alimentaţie pâinea, pastele, dulciurile şi cartofii şi a trebuit să-şi numere cu atenţie caloriile, aşa încât eforturile făcute pe alte planuri, cu medici, terapeuţi, nutriţionişti să nu fie în zadar.

„Mănânc de toate, mai puțin pâine, paste, dulciuri, cartofi. Ideea e că trebuie să te ții cam în 400 de calorii dimineața.
Poți să mănânci un ou pus într-o roșie și copt la cuptor cu un iaurt sau brânză de vaci cu 2% grăsime cu 3 linguri de fulgi de ovăz. Poți să mănânci niște salată de vinete în care ai pus un gălbenuș de ou și cu o felie de crackers. Poți să mănânci un fruct cu brânză de vaci.


La prânz mănânc o bucată de carne, niște pește, o salată. Trebuie să fie cam 250 g de salată de legume și carne niciodată mai mult decât palma.
Seara încerc să mănânc până în 7. Dacă te încinge foamea, mai bine bei niște apă sau poți să bei un pahar de lapte slab. Mie îmi plac foarte mult salatele sau mâncarea de legume. Îmi pun legume, vinete, ardei, conopidă, broccoli, mi le pun la cuptor.

Poți folosi conopida pentru a face o minunata conopida pane!

Le pun doar trei fâsuri de ulei, condimente, sare, le pun capacul și gata. Lângă legumele alea poți să pui 50 g de brânză. Eu mănânc pește, îmi cumpăr păstrăv, îmi cumpăr macrou’, spune Nuami Dinescu.

 

Sursa foto: Facebook