Diana Senteș de la Exatlon a născut o fetiță. Prima fotografie cu bebelușul

.

Antrenoarea de fitness Diana Senteș a născut o fetiță! Fosta concurentă de la Exatlon este în culmea fericirii și a postat o primă fotografie cu copilul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Diana Senteș este una dintre cele mai iubite antrenoare de fitness din țară. La 30 de ani, Diana Senteș a devenit mămică pentru prima dată.


Într-o postare făcută pe Instagram Stories în timpul travaliului care a durat mai multe ore, ea a notat următoarea mărturisire: Dacă e greu? Mă ucide… atât de greu este’.

După un travaliu istovitor, Diana Senteș a născut în dimineața zilei de 28 noiembrie și a publicat două filmulețe scurte cu fetița ei. Pe una dintre înregistrări a scris mesajul: Hello (n.r.: Bună)’ și a pus melodia Halo’ a lui Beyonce.


Potrivit cancan.ro, ‘Războinica’ de la Exatlon Diana Senteș, s-a cuplat cu un tânăr afacerist, după ce s-a despărțit de băiatul cel mic al fondatorului Romconstruct, Marius Turcu. Astfel, Diana Senteș (30 de ani) trăiește o veritabilă poveste de dragoste cu un tânăr afacerist, Cătălin Duma (26 de ani) căruia i-a dăruit acum și o fetiță.

Diana Senteș a fost și iubita lui Dani Oțil, fiind prima femeie cu care acesta s-a afișat după despărțirea de Mihaela Rădulescu.


Diana Senteș nu este de acord cu alăptatul în public

Una dintre cele mai cunoscute antrenoare de fitness din România, Diana Senteș, a fost extrem de activă pe parcursul sarcinii. Vedeta a postat pe rețelele de socializare o mulțime de clipuri din timpul antrenamentelor fizice pe care le-a efectuat atunci când era gravidă.


În urmă cu ceva timp, Diana Senteș și-a exprimat părerea despre femeile care alăptează în public și nu este de acord cu un asemenea gest.

Este fantastic că dăm viață și nu glumesc cu chestia asta! Nu am zis cu sânii pe afară ca să fiu rea, însă, ceva vi se întâmplă. Vă fură dragostea aia și aveți senzația că vreți să vă despuiați și cu burta, și întinse pe pat, și în oglindă… În c#@^ gol și în ț@#le goale, cu burta mare și mineni nu vrea să vadă asta, zic eu, cred eu. Că voi simțiți nevoia să vă admirați corpul, faceți-o pentru voi și pentru soțul vostru. Pentru că altfel, vin eu și întreb: Dacă îți scoți t@#a pe afară să alăptezi, în public, la mall, pe bancă în parc, în tramvai, de ce nu umbli așa pe stradă! Că ești mamă și tu ai voie!’, a declarat fosta concurentă de la Exatlon’ în urmă cu ceva timp, relatează wowbiz.ro.


În 2018, Diana Senteș a petrecut o perioadă destul scurtă la show-ul Exatlon 2, unde a făcut parte din echipa Războinicilor’. A fugit’, însă, din Republica Dominicană deoarece ceilalți colegi nu i-au acordat sprijinul pe care l-ar fi meritat.

Citește și:

Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital, după ce a fost confirmată cu COVID-19: „S-a simţit foarte rău'

Detalii șocante despre relația dintre Nadia Comăneci şi Nicu Ceauşescu, în presa italiană: „Nu era dragoste în pat, ci autentice violuri și tortură!


Milionarul Ioan Niculae, internat în stare gravă, la Terapie Intensivă, cu COVID-19: „Are o formă severă a virusului'