Diana Nicoraș, modelul reținut în dosarul prostituatelor, a fost jefuită ca-n filme, în Miami: "Trei afro-americani mi-au..."

 Dumba Gabriela
.

Diana Nicoraș, modelul reținut în celebrul dosar al prostituatelor de lux din București, în urmă cu cinci ani, a fost jefuită ca-n filme în Miami. Tânăra susține, pe rețelele de socializare, că a trăit spaima vieții ei când a văzut cum trei afro-americani au intrat pe proprietate și au plecat cu mașina ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

După scandalul de proxenetism care a cutremurat lumea mondenă din România, Diana Nicoraș s-a mutat în America, însă nici acolo viața ei nu a fost întotdeauna roz. Modelul a trăit, recent, o spaimă soră cu moartea pe care a povestit-o pe rețelele de socializare.

Într-una dintre serile trecute, reședința din Miami a Dianei Nicoraș a fost scena unui moment parcă desprins din filmele americane de acțiune, totul fiind înregistrat de camerele de luat vederi.

'Este îngrozitor să nu te simți în siguranță nici măcar în spațiul tău personal, în casa ta. Noaptea trecută, trei afro-americani mi-au încălcat proprietatea și mi-au furat mașina și au plecat cu ea', a povestit Diana Nicoraș.

Potrivit spynews.ro, Diana Nicoraș a făcut publice imaginile de pe camerele de luat vederi care au înregistrat jaful. Astfel, se poate observa cum, în timp ce unul dintre hoți avea grijă să supravegheze zona pentru a nu apărea poliția, ceilalți doi au deschis ușile, au pătruns în mașină și l-au așteptat pe cel care ținea 'de șase'. Apoi, au demarat în trombă și duși au fost, lăsând-o pe Diana Nicoraș fără bolidul de lux.

4b6eae96da3d7albu-diana-nicoras4b6eae96da3d7albu-diana-nicoras

Citeste si: Prinţul Albert de Monaco a curtat-o pe Camelia Potec, însă ea l-a refuzat: „Poți să fii și acasă prințesa cuiva'

Cine este Diana Nicoraș

Figură cunoscută în Bucureștiul anilor trecuți și o femeie apreciată pentru frumusețea ei, în cercurile de bărbați cu bani din România, Diana Nicoraș a și fost în centrul unui scandal monumental, respectiv cazul de proxenetism din București, în 2015, instrumentat de DIICOT.

Ulterior, sătulă de 'eticheta' care i se pusese în țară, Diana Nicoraș s-a mutat la Miami. De când locuiste acolo, blonda postează fotografii ba pe iaht, ba de prin cluburi de fițe sau piscine de lux, demonstrând că nu degeaba a fost poreclită 'Regina fițelor'.

În februarie 2015, sase femei au fost retinute in dosarul de proxenetism in care politistii si procurorii Parchetului Sectorului 5, respectiv Diana Guresoaie, Lavinia Despina, Ramona Popescu, Mirela Dumitru, Georgiana Constantin si Diana Nicoras.

Potrivit Politiei, din grupare ar fi facut parte opt femei, toate prostituate de lux, care ar fi intermediat intretinerea de relatii sexuale contra cost pentru alte 25 de tinere, sumele castigate fiind in jur de 1.500 – 2.000 de euro pentru fiecare raport sexual inlesnit'.

Procurorii spuneau ca, la petreceri, fetele erau invitate de diversi barbati dispusi sa plateasca si 2000 de euro ca sa petreaca o noapte cu ele. Una dintre prostituatele de lux ar fi primit in schimbul favorurilor sexuale un apartament in Capitala, iar intermediarele primeau si ele pentru amabilitatea' lor pana la 500 de euro.

Diana Nicoras a fost atunci retinută 24 de ore, iar ulterior s-a apucat de afaceri. Tanara declara, la vremea aceea, ca lucreaza la un fashion blog si la o colectie de rochii extravagante, insa a fost acuzata ca i-a plagiat pe celebrii Garteh Pugh și Alexander Wang.

Citește și: Andreea Bălan și George Burcea au avut prima înfățisare la tribunal, în procesul de divorț. Ea vrea custodia totală a fetițelor, el refuză

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton