Diana Munteanu s-a pozat în costum de baie. A fost criticată că a slăbit prea mult, iar acum este din nou trasă la răspundere: „Îți chinui pielea”

 Lixandru Livia
.

Diana Munteanu are 41 de ani, iar în ultimul an s-a transformat total. Vedeta a slăbit enorm, dar asta nu o împiedică să țină în continuare diete stricte, spre disperarea celor care o urmăresc și care au fost de părere că aceasta este la un pas de anorexie. Acum, fosta prezentatoare tv surprinde din nou. De data asta, a postat pe contul de socializare imagini cu ea în costum de baie.

Deși admiratorii susțin că se află la un pas de anorexie, Diana se simte perfect în pielea ei.

„Ce cremă de plajă folosești', „Vaaaaiii cum exagerezi cu bronzatul, cum își chinui pielea și o îmbătrânești!!', sunt două dintre comentariile fanilor. Recent, Diana a explicat care este stilul ei de viață.

Viaţa echilibrată şi sănătoasă pe care o duc, plus împlinirile sufleteşti sunt factorii care m-au păstrat în forma în care sunt acum. Cred că trebuie să existe un echilibru în toate.

Citește și: Fiica lui Aurelian Preda are un nou iubit. Anamaria Rosa se iubește cu un interpret de muzică populară: „Locuim împreună de câteva luni'

În ceea ce mă priveşte nu prea mai consum carne, dar mănânc foarte mult peşte, foarte multe salate, fructe şi legume în toate formele lor. Singurul desert la care nu pot renunţa este îngheţata', spunea Diana Munteanu, pentru csid.ro, despre stilul ei de viață.

Fanii de pe Instagram i-au atras atenția că este foarte slabă, însă Diana a spus de nenumărate ori că este mulțumită de felul în care arată. Foarte rău arăți, doar capul a rămas mare;

Diana-Munteanu-2Diana-Munteanu-2

Mie îmi pari foarte slabă în poză; Mai mănâncă și tu ceva! A dispărut și buricul, prea slabă, fă niște analize, pentru binele tău', sunt câteva dintre mesajele de pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton