Diana Munteanu Niculescu, în vacanţă la Mamaia, împreună cu familia

.

Diana Munteanu Niculescu, moderator al emisiunii Conferinta de presa, de la Antena 2, a ales statiunea Mamaia pentru vacanta la mare de anul acesta. Diana, impreuna cu Claudiu si David, baietelul cuplului Niculescu in varsta de 4 ani, a ales sa se cazeze la o vila din nordul statiunii Mamaia, timp de o saptamana.

 


 

David a fost, pur si simplu, intr-al noualea cer! Dimineata, destul de devreme, mergeam pe plaja neaparat pentru aerosoli, dupa care oricum nu reuseam sa-l scoatem aproape deloc din apa, desi apa era destul de rece. Tatal si fiul, ca doi Raci’ autentici ce sunt, s-au balacit impreuna non stop si au construit nenumarate castele din nisip. La pranz am ales sa gatesc pentru cel mic, dar si pentru noi toti, totodata, chiar la vila la care am locuit. Deocamdata, inclusiv anul aceasta, am evitat restaurantele pentru siguranta lui David, si am preferat sa-i gatesc eu, cu riscul de a parea usor exagerata: in urma cu un an am avut experienta neplacuta a unei enterocolite si am preferat sa nu mai repetam episodul.


 

 

Altfel… seara, Claudiu si cu mine l-am plimbat pe David cu telegondola si i-a placut asa de tare, incat a trebuit sa revenim de vreo cateva ori. Oricum, a fost o placere. Noi mereu preferam prima jumatate a lunii iunie pentru o vacanta la mare, pe litoralul romanesc. Inca nu e aglomerat si orice sejur in perioada asta e o reala placere, chiar daca e posibil sa mai prindem si zile mai racoroase, asa cum s-a intamplat si acum’, povesteste Diana Munteanu Niculescu.

 

Foto: PR