Diana, fiica lui Adrian Enache, aniversare în Dubai! Cine este bărbatul celebru care a fost alături de ea

 Dumba Gabriela
.

Fiica lui Adrian Enache a împlinit 23 de ani şi a ales un loc special pentru a se bucura ca la carte de ziua ei. Alături de Diana a fost prezent un bărbat celebru, foarte drag ei, care o iubeşte mai mult decât orice pe lume. Aţi ghicit: tatăl ei!

Diana EnacheDiana Enache

Diana Enache are o relaţie extrem de specială cu tatăl ei. Sunt cei mai buni prieteni, colaborează şi profesional, aşa că nu se putea ca tocmai de ziua ei, tânăra să nu-l aibă aproape. Au ales Dubaiul pentru ziua de naştere a Dianei pentru că amândoi iubesc soarele, marea şi deşertul.

„Da, nu mă ascund, cu tata vorbesc foarte deschis. Cu mama vorbesc de şcoală, cu tata vorbesc de relaţii, de distracţie şi de cluburi”, spune Diana Enache.

Astfel, 19 noiembrie, ziua ei de naştere, a prins-o pe Diana în costum de baie.

'22. Îţi mulţumesc pentru tot. 23, curcubeu pe cerul vieţii', a scris Diana, pe Facebook.

'La mulţi ani, dragostea lui tata!', a adăugat Adrian Enache în dreptul unei imagini cu el şi cu fiica lui, din timpul unui safari în deşert.

Diana este fata lui din relaţia cu fosta lui soţie, Corina, însă  Adrian mai are un fiu, David Mihnea Enache,  în vârstă de 14 ani, din relaţia cu logodnica lui, Iuliana Marciuc, vedeta TVR.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton