Ce spune Diana Enache despre Pepe, după ce i-a salvat viața când era mică: "Rămâne salvatorul meu..."

.

Ce spune Diana Enache despre Pepe, după ce i-a salvat viața când era mică. Diana Enache, fiica cea mare a lui Adrian Enache, a oferit un interviu spumos despre viața sa. Printre altele, a precizat și cum se înțelege acum cu Pepe, cel care i-a salvat viața atunci când era micuță. Iată declarațiile făcute de vedetă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Adrian Enache este unul dintre cei mai apreciați artiști din țara noastră. Cântărețul are doi copii superbi, pe Diana și pe David Enache, care îi fac viața mult mai frumoasă. Recent, fiica cea mare a solistului a oferit un interviu spumos despre viața personală. Printre altele, a precizat și despre relația pe care o are cu părintele ei la momentul actual, dar și cum se înțelege cu Pepe acum, cel care i-a salvat viața atunci când era mică.

Citește și: Cum se înțelege Iuliana Marciuc cu fiul ei adolescent și cu fiica lui Adrian Enache: „Cu Diana am o relație…’/ EXCLUSIV


Citește și: Cum a afectat-o pe fiica lui Adrian Enache divorțul părinților. Ce relație are Diana cu Iuliana Marciuc

Citește și:Marius Tucă, dezvăluiri neașteptate despre veniturile sale:’Salariul Andreei Esca era o glumă față de cât câștigam eu’

Citește și: Cum își menține Flavia Mihășan siluetă de când e mamă:Acum sunt mai slabă decât înainte să rămân gravidă / EXCLUSIV

Ce spune Diana Enache despre Pepe, după ce i-a salvat viața când era mică

Când avea o vârstă fragedă, Diana Enache a fost la un pas de tragedie. Căzuse în piscina unui restaurant, la mare, însă Pepe a fost omul potrivit la momentul potrivit. A scos-o imediat și a încercat să o liniștească.


Timpul a trecut, însă relația dintre cei doi artiști este extrem de apropiată. Recent, în cadrul unui interviu, fiica lui Adrian Enache l-a numit pe cântăreț salvatorul ei și a ținut să-i mai mulțumească încă o dată pentru momentele în care i-a fost alături.

Pepe rămâne salvatorul meu, îi mulțumesc din suflet încă o dată, mă bucur pentru el, mai ales că acum și-a mărit familia. Îl apreciez din suflet și pentru tot ce face pentru comunitatea online. El este definiția unui suflet de artist, așa cum e și taică-miu, îi găsesc extrem de asemănători, rar găsești astfel de oameni cu suflet mare, trebuie să și transmiți și să ai sensibilitate, ca artist. Nu e suficient să fii doar pe scenă și să cânți. Pentru asta îl apreciez și îl iubesc din suflet pe Pepe, toată viața mea, e o prezență extraordinară. Îl iubesc și îi mulțumesc din suflet. Recent ne-am văzut la un eveniment, la o nuntă. Mă bucur de succesul pe care îl are și de cum este el ca om și nu mă feresc să zic asta„, a spus vedeta, potrivit Ego.ro.


Cum se înțelege Diana Enache cu tatăl ei

Într-un interviu recent, Diana Enache a povestit ce relație are cu tatăl său, mai ales că artistul a divorțat de mama ei în urmă cu mulți ani. Tânăra a mărturisit că are o relație foarte apropiată cu tatăl său, pe care îl consideră un frate mai mare. 


Pot să zic că sunt Adrian Enache jr, varianta feminină, ne înțelegem foarte bine, e ca fratele meu mai mare, este un exemplu pentru mine. Mulți mă întreabă: ‘Taică-tu câți ani are? 56? Hai, măi, fugi de aici!’. Nu de puține ori sunt întrebată dacă sunt nevastă-sa, ceea ce mă enervează la culme. Chiar și în turneul din ianuarie, din America, la fiecare show îi spuneau: ‘Vai, dar ce bine arată soția, ce ne bucurăm că ați venit cu ea!’. Iar eu îi întrebam: ‘Arăt eu prea bătrână sau el prea tânăr, ca să-mi dau seama la cine e problema.


Este un tată cool, dar în egală măsură l-am știut și de frică. De fapt, nu de frică, din respect, din dorința de a nu face de râs numele acesta. Este destul de greu să porți un nume deja consacrat, asta nu înseamnă că este totul roz și frumos, pot veni și critici de dinainte de a te cunoaște cineva.’„, spune Diana Enache, potrivit sursei menționate anterior.

sursă foto- Facebook, Instagram