Diana Dumitrescu și soțul ei au fost la un pas de divorț, după ce au devenit părinți: „Ne certam pentru că...”

 Ifrim Georgiana
.

Diana Dumitrescu și soțul ei au fost la un pas de divorț, după ce au devenit părinți. Actrița și omul de afaceri sunt căsătoriți de 7 ani și au împreună un băiețel, pe nume Carol. Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, vedeta a vorbit despre schimbările care s-au petrecut în viața de cuplu, după ce a devenit mamă. Acesta a recunoscut că au existat câteva luni în care divorțul devenise subiectul principal în căsnicia ei. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Diana Dumitrescu și soțul ei au fost la un pas de divorț, după ce au devenit părinți. Diana Dumitrescu și Alin Boroi au devenit soț și soție în anul 2018. Cei doi au împreună un băiețel în vârstă de 3 ani și își doresc să devină părinți pentru a doua oară. De-a lungul timpului, actrița nu a încercat să contureze tabloul unei familii perfecte, ci a vorbit deschis despre problemele din căsnicia sa. Într-un interviu recent, aceasta a recunoscut că ea și soțul ei aau fost la un pas de divorț, imediat după ce au devenit părinți. În cele din urmă, problemele de cuplu s-au rezolvat prin înțelegere reciprocă și comunicare.

diana-9diana-9

Actrița a recunoscut că tatăl copilului ei este cel care aplanează discuțiile mai tensionate și conflictele. Deși au personalități diferite, cei doi se echilibrează atunci când relația lor traversează o perioadă mai dificile. După ce au devenit părinți, aceștia au fost la un pas de divorț, însă, din fericire, neînțelegerile s-au rezolvat.

Citește și: Diana Dumitrescu și-a prins soțul cu mesaje compromițătoare:”L-am și urmărit, am locația lui”

Citește și: Cum își rezolvă Diana Dumitrescu și soțul ei certurile de cuplu:„Am învățat de la bunica lui să…'

Citește și: Georgia Holt, mama lui Cher, a murit la 96 de ani.Ce mesaj dureros a postat cântăreața

Citește și: Cum se vor calcula facturile la energie electrică începând din 2023.Au loc schimbări majore

Diana Dumitrescu și soțul ei au fost la un pas de divorț, după ce au devenit părinți

De când a devenit mamă, actrița a recunoscut că și-a dedicat majoritatea timpului băiețelului ei. După ce Carol a împlinit un an, se pare că Alin Boroi și Diana Dumitrescu au trecut prin momente delicate în ceea ce privește căsnicia lor.

„Nu trăim o viață perfectă și nimeni nu are o viață perfectă. Sunt momente foarte puține în care mă dedic soțului, în majoritatea timpului sunt dedicată copilului, inclusiv nopțile i le dedic copilului, pentru că dorm cu el în pat în continuare. Eu am fost o mamă foarte fericită la început, copilul meu a dormit până la un an singur în pătuț.

De la un an până la un an și patru luni cred că eram la un pas de divorț, pentru că eram atât de obosiți și ne certam, pentru că el nu mai dormea noaptea deloc. Într-o zi am zis: Nu se mai poate, hai să luăm copilul cu noi în pat, să vedem dacă merge. Și a mers', a declarat Diana Dumitrescu în emisiunea lui Teo Trandafir.

„Mi-au zis că s-ar putea să se simtă abandonat'

Actrița a susținut că ideea de a dormi cu copilul în același pat a funcționat pentru aproximativ două săptămâni. În continuare, cei doi soți dorm separat, având în vedere că băiețelul lor traversează o perioadă de adaptare și există riscul să se simtă abandonat.

„A funcționat vreo două săptămâni, dar știi cum e… până se îmbolnăvește prima oară și zici: Hai că mă ocup eu. Ca mamă, oricum știi mai bine, ai alte instincte. Cumva acolo am ajuns… Voiam să fac modificarea asta de a trece din patul lui în patul meu anul acesta, dar mi-au spus de la grădiniță că el oricum trece printr-o chestie emoțională cu adaptarea și ar fi prea mult. Mi-au zis că s-ar putea să se simtă abandonat și că mai bine mai stau un an', a adăugat actrița.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton