Dialogul cutremurător dintre Anamaria Prodan și mama ei, înainte să moară. Ultimele cuvinte ale Ionelei Prodan

.

Durere fără margini în familia Anamariei Prodan. Mama vedetei, Ionela Prodan, s-a stins din viață astă seară, la vârsta de 70 de ani. În ultimele trei zile, Ana a fost lipită de patul de spital, iar ultimul dialog dintre ele a fost unul cu adevărat cutremurător. 

Nimic nu se compară cu durerea unei fiice care își pierde mama, persoana pe care a iubit-o cel mai mut pe lume! Ziua de luni, 16 aprilie, a fost una neagră, pentru Anamaria Prodan, când mama ei s-a stins din viață, după o luptă aprigă cu o boală… necruțătoare, despre care solista de muzică populară nu a știut niciodată că o are. Împietrită de durere, Anamaria a presimțit că mama ei se va stinge, motiv pentru care, în ultimele trei zile, nu s-a dezlipit de patul de spital, continuând, însă, să spere până în ultima clipă: „În ultima lună, Anamaria a stat non-stop la spital, iar în ultimele trei zile nu a plecat decât să ia mâncare. A simțit că se apropie sfârșitul… Dacă pleca de lîngă ea, doamna Ionela intra în panică și o suna imediat de multe ori. A plecat pe lumea cealaltă fără să știe ce boală are. Ana nu i-a spus niciodată, chiar dacă, în ultimul an, a colindat toată lumea, la tratamente. În Cuba o lună, în Mexic o lună, în Turcia și în Germania. Ea știa că merge să trateze o pată pe ficat. A vrut să o protejeze, să nu o sperie. De aici toate secretele și tot misterul. Dacă doamna Ionela auzea că are ceva mai grav, din presă sau de prin spital, spunea că nu e adevărat, că fata ei nu o minte. În urmă cu un an, medicii i-au zis Anei că mama ei mai are de trăit doar două săptămâni. Dar Ana a sperat până în ultima clipă. I-a spus că, indiferent ce se va întâmpla, nu o va durea niciodată nimic', ne-a povestit o sursă din anturajul Anamariei Prodan.


Ionela Prodan a murit ținând-o de mână pe Anamaria

Luni seara, în jurul orei 21.00, Anamaria a rămas singură, împietrită de durere, pe patul de spital, când mama ei și-a luat rămas bun. „Ana a ținut-o de mână și a vorbit cu mama ei până în ultima clipă. I-a spus că o să fie bine, că se duce la tatăl ei (n.r soțul Ionelei Prodan) cu ea de mână. Ana îi zicea: Tata te așteaptă și vom veni și noi acolo,vom fi toți… Doamna Ionela se uita la ea și îi curgeau lacrimile. O ținea strâns de mână, până i-a dat drumul, ușor. Ana i-a spus Tatăl Nostru, de trei ori, și la ultimul Amin, s-a stins… I-s spus, și doamna Ionela, că se duce la tatăl ei și că vor fi împreună, acolo, Sus', ne-a mai spus aceeași sursă.


 

Ultimul an a fost cel mai frumos, pentru Anamaria

Anamaria și-a dedicat tot timpul mamei sale, în ultimul an, când a mers cu ea la clinici, în toată lumea, dorind, parcă. să recupereze timpul pierdut. „A spus tuturor că a fost cel mai frumos an din viața ei. Că a trăit atâtea bucurii și atâtea emoții, lângă persona pe care a iubit-o cel mai mult pe lume. Acum Ana încă este în șoc, nu îi vine să creadă. Zi de zi au stat împreună și au spus că au recuperat toți anii în care nu au petrecut prea mult timp împreună', ne-a mai mărturisit aceeași sursă.