Dialog neașteptat între Dan Negru și Tzancă Uraganu: "Nimeni nu recunoaște, dar toti asculta!"

.

Dan Negru și Tzancă Uraganu au purtat un dialog neașteptat pe Facebook, după ce prezentatorul TV a postat un mesaj în online referitor la preferințele românilor în materie de muzică. Prin urmare, potrivit succesului de pe YouTube, Tzancă Uraganu conduce detașat în topuri, iar Dan Negru a atras atenția asupra nedreptății care li se face valorilor reale din sport sau muzică.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Dan Negru a postat un text în mediul online, referitor la audiența pe care a făcut-o Campionatul Mondial de Natație, acolo unde românul Dan Popovici a obținut două medalii de aur. Dan Negru a explicat că valorile au fost mici, în ciuda performanței înregistrate de puștiul din România.

Dan Negru și Tzancă Uraganu, replici savuroase pe Instagram


Dan Negru a vorbit și despre topul preferințelor românilor de pe YouTube, acolo unde în trending este și Tzancă Uraganul, iar celebrul manelist a reacționat în comentarii.

După toată emoția națională stârnită ieri de David Popovici, 0,3 rtg a fost audiența pe care a făcut-o aseară TVR difuzând Campionatul Mondial de Natație.

În topul programelor românești tv, performanta romanului a fost pe locul 189!

Adică, ieri, alte 189 de programe TV, emisiuni au fost mai urmărite.

Și pe YouTube stam bine. In top trending rămân Culiță Sterp și Tzancă Uraganu. Altfel, oficial, iubim muzica clasică și apreciem performanțele de orice fel…


„Falsitatea e ușoară, adevarul e dificil'-George Eliot-‘, a scris Dan Negru pe contul său de Facebook.

Citește și: Laurențiu Reghecampf regretă că și-a reînnoit jurămintele cu Anamaria Prodan:„Nu trebuia să particip la acel eveniment

Citește și: Florin Călinescu renunță definitiv din televiziune. Ce planuri de viitor are:’Mi-a trebuit un răgaz să înțeleg…’


Citește și: Îl mai ții minte pe Răzvan Manea de la Insula Iubirii?Ce s-a întâmplat cu fostul concurent, după ce s-a despărțit de Cati

Ce răspuns i-a dat Tzancă Uraganu lui Dan Negru

Tzancă Uraganu a citit postarea lui Dan Negru și s-a simțit lezat. Manelistul a adăugat un comentariu pe Facebook și este de părere că locul său este în trending pe YouTube, având în vedere că „bucură sufletele românilor’.

„Mi se pare ceva normal domnule Negru sa fiu in top pe YouTube când bucur sufletele la milioane și milioane de oameni din aceasta țara’, a scris Andrei Velcu, alias Tzancă Uraganu la postarea lui Dan Negru.


Dan Negru, reacție la comentariul lui Tzancă Uraganu

Dan Negru a reacționat imediat la comentariul lui Tzancă Uraganu și i-a dat dreptate, întărind ideea că falsitatea este la putere printre români.


Dan Negru a adus în discuție faptul că ascultatul manelelor este în un subiect tabu în România, iar mulți nu recunosc că au aceste preferințe, deși se vede clar din rezultatele de pe YouTube că sunt mari fani.

Andrei Velcu, falsitatea e ușoară, adevărul e dificil! Asta am si spus. Nimeni nu recunoște dar toti asculta! Una spunem, alta facem ‘, a spus Dan Negreu ca răspuns la comentariul lui Tzancă Uraganu.