Diagnosticul grav primit de Laurette, după bătaia cruntă din hotel. Ce au notat medicii în scrisoarea medicală

 Dumba Gabriela
.

Medicii care au îngrijit-o pe Laurette după bătaia cruntă suferită acum o săptămână au notat într-o scrisoare medicală diagnosticul. Adriana Bahmuțeanu, cea care a dus-o la spital pe Laurette imediat după agresiune, spune că prietena ei nu avea nici măcar un centimentru de piele neafectat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu o săptămână, Laurette a fost bătută cu sălbăticie de un bărbat cu care se întâlnise într-un hotel din Capitală. Doar câteva minute au lipsit ca vedeta să fie lăsată fără suflare de agresorul în vârstă de 44 ani, un anume Marian Tătic din Brașov, pe care Laurette îl cunoscuse pe internet.

Laurette-1-3-768×1024-1Laurette-1-3-768×1024-1

În cadrul emisiunii Xtra Night Show' a fost dată publicității scrisoarea medicală a artistei după ce a fost snopită în bătaie.

În documentul realizat de specialiștii care au îngrijit-o pe Laurette la scurt timp după ce s-a eliberat din mâinile agresorului s-a menționat că aceasta prezenta următoarele probleme: cefalee, vertij, hematom cranian pe partea dreaptă de mici dimensiuni, durere membre, indurare și inflamație mamară stângă și că riscă să facă tromboze care se pot duce către un organ vital.

Din cauza unor lovituri primite de la bărbatul violent, cântăreței i s-a deplasat implantul stâng și urmează să se opereze. Potrivit mărturiilor sale, Marian Tătic a lovit-o de mai multe ori cu capul de vasul de toaletă și s-a ales cu un hematom de la cap.

Eu am dus-o la spital pe Laurette, împreună cu Claudia Ghițulescu. Avea un sân lovit, genunchii făcuți praf. Nu vroia să meargă, că nu avea cu cine să lase fata! Nu avea un centimetru de piele care să nu fie afectat. Mi se pare că Poliția a fost prea blândă, psihopatul trebuia arestat. O să sun la domnul ministru de interne să vedem ce se întâmplă cu cazul lui Laurette.

Părerea mea e că e tentativă de omor. Era un fel de iubit, se întâlniseră înainte, omul o curta insistent din luna ianuarie. A cucerit-o după câteva întâlniri pe la cafele. Poliția a tratat cu superficialitate cazul și nu au arestat agresorul pentru faptul că Laurette nu avea vânătăi pe față', a declarat Adriana Bahmuțeanu la XNS', difuzat la Antena Stars.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, revoltată de cum a tratat Poliția cazul lui Laurette. „E tentativă de omor'

Citește și: Laurette se operează, după ce a fost bătută la hotel! Cum se simte acum:are traumatism la nivelul capului, hematom și dureri

Citește și: Trecutul periculos al bărbatului care a bătut-o pe Laurette.Fosta soție a cerut ordin de protecție împotriva lui

În urmă cu două zile, Laurette și avocatul ei, Vlad Hosu, au depus o plângerea penală împotriva lui Marian Tătic. Oficiali din cadrul Poliției au anunțat pentru Cancan că primele declarații în acest caz se vor face astăzi, 18 martie 2021.

Laurette, lovită și de un val de ură pe rețelele de socializare

Sunt oripilată câtă ură poți avea pentru un om! Știam că sunt urâtă de lume, însă, acum m-am convins cât de cruzi sufletește pot fi oamenii, ce inimă poți să ai să dorești moartea unui om și cum se pot bucura de răul tău?

Câtă răutate să ai pentru un om să-l urășit atât de tare, să-l pui la zid și să-l jignești în ultimul hal, de la: «maimuță, canibal, cioară» etc! Am greșit și recunosc, îi cer iertare Lui Dumnezeu, să arunce primul piatra care este fără de păcat!! Mulți consideră că femeia care a greșit trebuie tratată urât, bătută, agresată fizic. (…).

Mă șochează femeile din online care jignesc fără mila, femei care știu că și eu sunt femeie, și, lăsând la o parte orice motiv, și eu sunt femeie chiar dacă Dumnezeu m-a lăsat negresa, așsa a fost voința Lui, să vin pe Pământ neagră, femei care știu că am fost bătută, agresată fizic, umilită și fără libertatea de a ieși din cameră, care s-a luptat cu agresorul să scape cu viață, se bucură de răul meu.Mă întreb ce inimă au, jignesc fără încetare, maimuță, cioară, neagră împuțită, urangutan, cuvinte de neimaginat!

Să dorești moarte unui om doar că a mers să se întâlnească cu cineva, doar că e de altă culoare, e ceva ce mintea mea nu poate percepe. Nu doresc decât ca Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toți, să lăsam ura și să fim mai buni. (…)', a scris Laurette în urmă cu două zile pe contul ei de Instagram.

Cine este bărbatul care a bătut-o pe Laurette

Laurette a depus plângere penală împotriva bărbatului care a bătut-o și a făcut o serie de dezvăluiri despre agresor.

Îl cheamă M. T., așa am înțeles la Poliție. El s-a dat drept Cristi. Eu am plătit camera pentru că el nu a vrut să plătească la final, după incident, a refuzat. Și am scos cardul și am plătit eu. Eu rămân stupefiată ce mesaje de ură primesc în mediul online, în fond și la urma urmei, era să mor acolo. Putea fi oricine în locul meu‘, a mai spus Laurette.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton