Dezvăluiri picante din culisele Playboy: "Anda Adam era speriată de bombe, iar Daniela Crudu..."

.

Revista Playboy nu mai există, dar amintirile legate de cele mai frumoase sau cele mai dificile vedete care au pozat pentru celebra revistă cu iepurași au rămas! Fotograful Dragoș Cristescu a realizat zeci de pictoriale pentru Playboy și a dezvăluit o parte dintre picanteriile din culise, mai ales despre Anda Adam, Daniela Crudu și Daniela Gyorfi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Dragoș Cristescu a colaborat pentru Playboy cu vedete precum Cristiana Răduță, Cosmina Păsărin, Anda Adam, Gina Pistol, Marinela Nițu, Gabriela Cristea, Oana Zăvoranu, Loredana Groza, Andreea Antonescu, Anamaria Ferencz, Nicoleta Luciu, Andreea Bănică, Roxana Tănase, Cătălina Toma, Loredana Chivu, Andreea Bălan și Lavinia Pârva.


‘Era o plăcere să lucrezi cu Cosmina Păsărin, Gina Pistol, Nicoleta Luciu, Loredana. Altele erau speriate de bombe. Uite, Anda Adam. Era disperată să nu fie prea mulți în studio. „Ieșiți, ieșiți!’, striga ea. „Să nu stea nimeni în spatele meu!’, și ținea mâinile la fund, ca să nu se uite nimeni.


Daniel Capatos era redactor-șef ajunct, a stat și el la ședință. Nu putea rata. Era pe jos de râs. Se distra, ca băieții’. Cât o privește pe Janine, fost fotomodel din echipa de aur a Zinei Dumitrescu, ea a fost adesea fotografiată de Dragoș:. „Practic, Janine este, fotografic vorbind, creația mea, în totalitate’, a declarat fotograful pentru impact.ro.

Citește și: Roxana Vancea are o sarcină cu probleme:„O să nasc mai devreme

Citește și: Cum se înțelege Teo cu iubitul fiicei sale:„Acasă nu sunt vedetă de televiziune, sunt mamă/ EXCLUSIV


Citește și: Motivul real al despărțirii dintre Whats up și Alice Badea:„Asta s-a întâmplat…

A refuzat să o pozeze pe Daniela Gyorfi pentru Playboy

Dragoș Cristescu își amintește și un episod mai neplăcut, legat de apariția Danielei Gyrorfi în Playboy, unul dintre cele mai controversate pictoriale din istoria revistei.

„Când a venit propunerea să o fotografiem pe Daniela Gyorfi, am înnebunit. Acum, poate o să mi se spună că sunt misogin, dar Gyorfi nu doar că era urâtă, dar avea și un caracter imposibil. Gyorfi a auzit ce am spus, mă rog, i s-a zis.


A luat foc și n-a mai vrut să pozeze. Boerescu și ceilalți s-au rugat de ea, s-a întors, dar a cerut mai mulți bani. Lui Gyorfi i-a făcut altcineva pozele, nu mai știu. Dar a ieșit ceva oribil. Nu a fost concept pentru Playboy. Vopsită pe sub ochi, cu niște plastic înfășurat pe brațe și pe pulpe’, a mai dezvăluit Dragoș.


Daniela Crudu, cel mai frumos posterior din Playboy

Dragoș Cristescu are topul lui, privind frumusețea fizică: „Cele mai frumoase vedete cu care am lucrat au fost Nicoleta Luciu, Laura Cosoi, Cosmina Păsărin, Daniela Crudu. Cei mai frumoși sâni îi avea Nicoleta Luciu. Mari, frumoși, naturali. Iar cel mai frumos posterior era al Danielei Crudu, de departe! Ceva deosebit!’