Devastat de durere, fiul lui Marcel Toader a scris un mesaj emoționant la un an de la moartea tatălui său: "Sper că ți-ai găsit liniștea sufletească!"

.

Maximilian, fiul lui Marcel Toader, a scris un mesaj extrem de emoționant, la un an de la moartea tatălui său. Dispariția părintelui său a lăsat o rană adâncă în sufletul tânărului, însă pe de altă parte, spune că tragedia aceasta l-a făcut și mai puternic și pregătit să înfrunte greutățile vieții.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu un an, vestea că Marcel Toader s-a stins a cutremurat showbiz-ul. Nimeni nu se aștepta ca tocmai el, un bărbat de 56 de ani, pe care prietenii nu-l știau în pericol de moarte, mereu cu zâmbetul pe buze, să moară subit, chiar sub ochii lor. Marcel se afla la o masă cu câțiva prieteni apropiați, undeva la munte, când a făcut infarct, iar medicii n-au mai putut să-i salveze viața.


Maximilian a găsit puterea de a scrie câteva rânduri la adresa tatălui său. Tânărul a postat un mesaj emoționant pe contul de Facebook, însoțit de o fotografie de la mormântul lui Marcel Toader.


‘Încă nu-mi vine să cred’, își începe Max mesajul, semn că trecerea în neființă a tatălui încă îl afectează foarte mult.

Tata, incă nu-mi vine să cred ca a trecut fix un an de când nu mai ești printre noi. Nici acum nu pot să uit cea mai urâtă zi din viața mea când am primit vestea că ai murit! Să știi că sunt bine sănatos, vindecat dar cu multe cicatrici rămase in suflet!’, a scris Maximilian.

La cei 24 de ani ai săi, Maximilian spune că tragedia prin care a trecut acum un an l-a maturizat și a realizat că poate să treacă peste toate problemele care au apărut și vor apărea de acum înainte


‘Cu această întâmplare mi-am dat seama că am puterea să trec peste orice in viață iar lucrurile se așează ușor, ușor. Sper că ești bine oriunde te-ai dus și mai sper că ți-ai găsit liniștea sufleteasca! Ai grijă de tine și să știi că ai rămas adânc in inima mea!’, a adăugat fiul lui Marcel Toader.


Maximilian a trebuit să acopere datoriile tatălui său

Dat fiind că moștenitorii unui defunct, odată cu averea acestuia, moștenesc și datoriile, în cazul în care nu renunță la tot, iar atunci sunt scutiți de obligații ulterioare, Maximilian a rămas de pe urma tatălui său cu o datorie de nu mai puțin de 150.000 de euro. Drept urmare, a fost nevoit să vândă apartamentul din București pentru a achita restanța de 10.000 de euro la întreținere, iar cu restul banilor obținuți a acoperit datoriile acumulate pe firma „Bleu Ciel.


Marcel Toader fusese executat silit pentru datoriile sale, iar
apartamentul său, scos la licitație. După moartea acestuia, fiul său
și-a luat obligația de a scăpa de datorii înainte de a intra în posesia
bunurilor rămase de pe urma părintelui său.

Eu trebuie să rezolv datoriile pe care tata le avea pe firmă, pentru ca apoi să pot discuta despre succesiune şi despre bunurile pe care le avea tata pe numele lui. Sunt datorii de 150.000 de euro şi sper să le şterg după vânzarea apartamentului, care este deja executat silit. Abia după ce se lichidează partea asta, pot să-mi dau seama ce voi moşteni. Tata avea pe numele lui nişte terenuri şi o maşină, spunea Maximilian Toader.


În cele din urmă, Maximilian a reușit să vândă apartamentul rămas moștenire de la tatăl său, notează spynews.ro, chiar înainte de a începe pandemia de coronavirus, scăpând de grija datoriilor.