Detalii neştiute din povestea de dragoste a lui Ion Ţiriac cu ziarista egipteană, care i-a dăruit doi copii. Cum a cunoscut-o miliardarul român pe Sophie Ayad

.

Ion Ţiriac a fost nu doar un mare tenismen, unul dintre cei mai mari sportivi din lume, ci şi un bărbat extrem de curtat. Una dintre marile iubiri ale miliardarului român, în vârstă de 80 de ani acum, a fost jurnalista egipteană Sophie Ayad. Deşi relaţia lor nu a fost să fie pe viaţă, din povestea de dragoste ca-n filme s-au născut Karim Mihai (22 de ani) şi Ioana Natalia (21 de ani).

Sophie Ayad  (49 de ani) şi Ion Ţiriac s-au cunoscut în 1994, pe când miliardarul român era rezident în Germania şi era proprietarul turneelor de tenis de la Hanovra, Stuttgart şi Essen. Sophie, care lucra pentru revista Bunte, era cu aproape 31 de ani mai tânără decât Ţiriac. Jurnalista egipteană i-a dăruit doi copii, Karim Mihai (22 de ani) şi Ioana Natalia (21 de ani) şi chiar dacă povestea lor de dragoste nu a rezistat pe viaţă, momentan sunt în relaţii amiabile şi colaborează profesional.


Ioana Ţiriac a absolvit Şcoala Americană de la Bucureşti şi acum urmează cursurile unei Universități de Jurnaslim de peste Ocean. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare şi cei care o cunosc spun că modestia este o altă calitate a sa, în ciuda statutului „copil de bani gata’ pe care îl are.

Pe de altă parte, Karim îi seamănă leit lui Ion Ţiriac. Tânărul a absolvit prestigioasa școală Deerfield Academy, din statul american Massachusetts, care reunește elevi din 37 de țări și unde selecția este foarte riguroasă. Karim a cochetat cu tenisul, dar pasiunea lui cea mare este fotbalul.


Ambii copii locuiesc cu mama lor în Monte Carlo, oraş în care magnatul deţine 6 apartamente pe artera socotită cea mai luxoasă din lume, Avenue Grace Kelly. În zona amintită din Principatul Monaco, un metru pătrat construit costă şi 200.000 de euro, potrivit Click!.

 

Sursa foto: Click!