Drama Prințului Charles. A fost umilit și lipsit de dragostea părinților, în copilărie!

 Dumba Gabriela
.

Prințul Charles nu a avut o copilărie prea frumoasă și nu doar că a fost privat de dragostea părinților, dar a și fost umilit de tată din dorința de a-i fi tratată timiditatea. Prințul Charles este cel mai mare copil al Reginei Elisabeta a II-a și a Prințului Philip, el a simțit de-a lungul timpului cum frații săi erau tratați preferențial.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Prințul Philip și-a exprimat mereu dorința ca moștenitoarea tronului să fie Prințesa Anne, astfel umilindu-l pe Charles. Tatăl lui l-a considerat mereu timid și și-ar fi dorit să fie mai dur și cu o personalitate specifică unui rege.

Printul-Charles-7Printul-Charles-7

Născut pe 14 noiembrie 1948, Charles nu a avut parte de atenţia maternă pe care şi-a dorit-o, fiind destul de frecvent despărţit de regină, din cauza călătoriilor acesteia şi a numeroaselor obligaţii regale. Cu tatăl său, Prinţul Philip, Charles a avut o relaţie şi mai complicată. Autoarea regală Sally Bedell Smith susţine că Charles a fost mereu subevaluat de tatăl său, un tip cu o personalitate puternică.

Philip era îngrijorat că moştenitorul coroanei este prea moale şi slab şi avea tedinţa să îl intimideze şi umilească cu atitudinea sa de tată autoritar, potrivit okmagazine.ro. Acesta a crezut că fiul său își va schimba atitudinea doar dacă va merge la o școală cu un regim autoritar, astfel că, în 1962 la trimis în Scoţia, la Colegiul Gordonstoun.

La această școală, educația băieților nu era doar academică, ci și una fizică. Aceștia aveau numeroase activități sportive pe care le făceau, mai ales în condiții meteorologice extreme, pentru a fi căliți. Timp de cinci ani a stat acolo Charles, declarând peste ani, că internatul a reprezentat Iadul pe pământ.

Din păcate pentru ambiţiile durului său tată, Charles n-a excelat la nicio activitate atletică preferată de Philip, dar i-a plăcut, cu toate acestea, să joace polo pe iarbă.

Prințul Charles, hărțuit de copii din cauza urechilor clăpăuge

Copilul Charles a simțit pe propria piele efectele bullying-ului încă de când era la școală. El nu avea prieteni, deoarece mulți dintre ei îl hărțuiau și râdeau de el din cauza urechilor clăpăuge.

Citește și:

Raluca Pascu, primele declarații despre divorțul de Pepe: „Nu există decât doi vinovaţi”

Cum și-a cunoscut soția Valentin Ionașcu, arhitectul de la Visuri la Cheie: „Cu cererea în căsătorie a fost o întreagă aventură”/ EXCLUSIV

Cine este fostul iubit al lui Naomi Hedman. Partenera lui Florin Ristei a avut o relație cu un bărbat super sexy

Dragostea de mamă i-a lipsit cu desăvărșire Prințului Charles

Unele surse regale susțin că Regina Elisabeta a stat foarte mult timp departe de Charles din cauza îndatoririlor sale regale și ulterior, l-a ignorat în favoarea celorlalți doi frați, Andrew și mezinul, Edward.

Relația dintre Regina Elisabeta și cel dintâi născut, Prințul Charles a continuat să fie tensionată când i-a impus să se căsătorească cu Diana. Controversatul mariaj i-a complicat viața, însă acum Charles pare, în sfârșit liniștit din punct de vedere emoțional, fiind căsătorit cu unica femeie pe care a iubit-o, Camilla.

Ca bunic al Prinţilor George, Charlotte şi Louis, dar şi al micuţului Archie, Charles face azi tot posibilul ca nepoţii săi să aibă parte de o copilărie normală şi fericită, diferită de cea pe care a experimentat-o el, ca moştenitor al Coroanei.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton