Detalii neştiute despre viaţa amoroasă a dirijorului Nicolae Botgros. Amanta tinerică l-a făcut tată la 65 de ani!

 Dumba Gabriela
.

Nicolae Botgros are o viaţă mai ceva ca-n telenovele. La 66 de ani, dirijorul are o fetiţă de un an cu artista de muzică populară Anişoara Dabija, mai tânără cu 27 de ani decât el. Povestea lor de dragoste a fost dezvăluită anul trecut chiar de soţul cântăreţei, ajuns între timp „fost'.

Nicolae Botgros şi soţia saNicolae Botgros şi soţia sa

Cei care îi ascultă muzica au fost şocaţi anul trecut când, Dumitru Guşevatîi, instrumentist respectat în Orchestra Prezidenţială a Republicii Moldova, povestea în presă că soţia lui are o relaţie extraconjugală cu Nicolae Botgros.

Între timp, Guşevatîi a pus puct mariajului de 15 ani cu Anişoara, cu care are şi doi băieţi. Solista a adus pe lume o fetiţă pe care Botgros a şi recunoscut-o.

„Nici nu ştiu dacă sunt eu în măsură să vorbesc despre asta. Mai bine îi întrebaţi pe ei (n.r.: pe Anişoara Dabija şi pe Nicolae Bogros) ce s-a întâmplat. Eu sunt un om muncitor, familist şi îmi iubesc enorm copiii. În luna martie a acestui an, eu şi soţia mea am divorţat. Adevărul e că nu am cerut eu divorţul, ci ea. Şi, totodată, mi-a cerut să-mi dau acordul în scris că nu am pretenţia ca fetiţa, pe care a născut-o pe data de 5 aprilie, să poarte numele meu.

Mi-a spus că este copilul lui Botgros. Ei au o relaţie de ani buni, iar în anul 2015 i-am prins împreună. Am iertat-o pe soţie atunci, pentru că avem doi copii împreună, iar pentru mine familia contează foarte mult. Chiar l-am rugat frumos şi omeneşte pe domnul Botgros să ne dea pace şi să ne lase să ne creştem copilaşii împreună. Însă nu s-au ţinut de cuvânt. Eu vreau să uit tot. Avem 15 ani de căsătorie, am trăit, dar nu am ştiut cu cine trăiesc', spunea anul trecut Dumitru Guşevatîi pentru Click!.

La rândul său, dirijorul era căsătorit de 47 de ani cu artista de folclor Lidia Bejenaru, în momentul în care toată lumea a aflat despre amantlâc.

„Nu este afectat doar bărbatul înşelat, ci şi familia maestrului Botgros. „Cel mai greu este că am fost prieteni buni de familie, mergeam la mese împreună cu domnul Botgros, ne respectam, iar soţia sa, doamna Lidia, o iubea pe Anişoara ca pe fata ei. Doamna Lidia era bolnavă, dar acum s-a îmbolnăvit şi mai rău. Păcat că au făcut de râs două familii', a mai spus Dumitru Guşevatîi.

După divorţ, Guşevatîi s-a mutat în altă casă, lăsându-şi fosta nevastă să locuiască alături de cei doi băieţi ai lor.

La rândul său, maestrul Botgros locuieşte încă alături de soţia sa, însă merge des să-şi vadă fetiţa, potrivit ziarulnational.md.

 

 

a 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton